Icecut Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Άρχικά να παρουσιάσω τη δική μου περίπτωση μιας που διάφορα έχουν ειπωθεί κατα καιρούς για το ίδιο router.Μένω σε ένα διόροφο σπίτι και το router βρίσκεται στον πάνω όροφο.Στον κάτω όροφο και ακριβώς κάτω απο το router στην ουσία δεν έχω καθόλου σήμα ενω στην απέναντι μερία του κάτω ορόφου που δε μεσολαβεί τοιχος,στην αυλή φανταστείτε υπάρχει σήμα αν και low.Έχουν ειπωθεί διάφορα εδώ για repeaters κλπ,παρόλα αυτά θέλω να μάθω ποια είναι η βέλτιστη λύση,διότι αν έχω low σήμα κάτω και επαναλαμβάνω low και με τον reapeter δε νομίζω οτι είναι και οτι καλύτερο.Έτσι καλυτερα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω και να κάνω κάτι αλλο παρα να καταφύγω σε μια λύση τέτοιας μορφής.Να πώ οτι στο ρουτερ έχω firmware 1.01.05 και δε ξέρω αν μπορώ να αλλάξω κεραία καθώς φαίνεται να μην είναι βιδωτή,ούτε όμως και αν γίνεται να βελτιώσω το σήμα με νέο λογισμικό.Όποιαδήποτε βοήθεια είναι υπερπολύτιμη..ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εγω εχω βαλει ενα TP-LINK TL-WA601G 108M για επεκταση του δικτυου μου. Δες κ εδω : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2848652#post2848652
Icecut Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολυ για τη λύση!Λογικά αυτο θα κάνω καθώς το κόστος είναι μικρό και καθώς η κεραία απο το linksys δεν αλλάζει,αλλάζοντας την κεραία απο το tp-link θα έχω και καλύτερο σήμα απο το ρούτερ αλλά και ενισχυμένο σήμα στο υπόλοιπο κάτω σπίτι.Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις!
haHa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ναι ειναι αρκετα φθηνο! Αρχικα δοκιμαζεις χωρις εξτρα κεραια στο tplink, αλλα το βαζεις στον κατω οροφο με την μαμισια που εχει. Αν παλι δεν πιανεις καλο σημα , τοτε αγοραζεις εξτρα κεραια για το tplink.
Icecut Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 To κόστος είτε με κεραία είτε χωρίς είναι πολύ μικρό..αναλογιζόμενος οτι σκεφτόμουν τη λύση της linksys που είχε έτσι κ αλλίως 52 ευρά,λέω να πάρω κ την κεραία..δε νομίζω οτι θα πάει χαμένη!ο χρόνος που μπορει να χάσω είναι πολυτιμότερος!είμαι και επαρχία βλέπεις!ευχαριστώ και πάλι!!
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 εγω παντως μαρκα τp link δεν θα πολυεπαιρνα .θα προτιμουσαειτε κατι σε linksys ειτε σε belkin ειτε σε dlink repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.