nithe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 καλησπέρα έχω φτιάξει ένα blog στο blogspot και δυστυχως σαν αρχάριος καποια πράγματα δεν μπορω να τα καταλάβω και τόσο καλά.Οποιος μπορει και ξέρει ας με βοηθήσει. Λοιπον θέλω στο blog όταν κάνω ανάρτηση κάποιου νέου να μην εμφανίζεται ολόκληρο στην κεντρική σελίδα όπως γίνεται σε μένα αλλά να φαινεται η φώτο με δύο τρεις γραμμές κειμένου στο πλάι.Να πρέπει να το ανοιξεις για να το διαβάσεις ολόκληρο κάτι σαν το τρωκτικό που έχει την επιλογή πατήστε εδώ για να διαβασεις το κείμενο ευχαριστώ και ζητώ συγγνωμη αν έχει απαντηθεί πάλι αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Krokodilos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 καλησπέρα έχω φτιάξει ένα blog στο blogspot και δυστυχως σαν αρχάριος καποια πράγματα δεν μπορω να τα καταλάβω και τόσο καλά.Οποιος μπορει και ξέρει ας με βοηθήσει. Λοιπον θέλω στο blog όταν κάνω ανάρτηση κάποιου νέου να μην εμφανίζεται ολόκληρο στην κεντρική σελίδα όπως γίνεται σε μένα αλλά να φαινεται η φώτο με δύο τρεις γραμμές κειμένου στο πλάι.Να πρέπει να το ανοιξεις για να το διαβάσεις ολόκληρο κάτι σαν το τρωκτικό που έχει την επιλογή πατήστε εδώ για να διαβασεις το κείμενο ευχαριστώ και ζητώ συγγνωμη αν έχει απαντηθεί πάλι αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Πιθανως αυτο που ζητας ειναι: Ρυθμισεις -> Ροή Δικτυακού Τόπου -> Να επιτρέπονται οι ροές δεδομένων ιστολογίου -> Σύντομο.
nithe Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση αλλα δυστυχως συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν μπορεί κανάς άλλος φίλος να απαντήσει ...
Rubin074 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Αν δεν απατώμαι, υπάρχει επιλογή για να βάλεις κάτι σαν "page break" -αυτό ψάχνεις. Δεν έχω δουλέψει blogspot για να ξέρω, αλλά στο Wordpress, η εν λόγω επιλογή είναι σαν "κουμπάκι" πάνω από εκεί που γράφεις το κείμενο. Ψάξε ένα προς ένα τα κουμπάκια που είναι διαθέσιμα αλλιώς δοκίμασε ένα googlάρισμα για "text break blogspot" ή "continue post blogspot" ή κάτι τέτοιο ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.