gitz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 παιδιά ποιό πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να χωρίσω ένα αρχείο 5GB σε parts τύπου .rar πχ 100 MB το καθένα??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ---------- αν μπορείτε απαντήστε μου επειδή είναι ανάγκη...
Trapper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Με το 7z μπορείς σίγουρα (και είναι και freeware) και νομίζω πως μπορείς και με το Winrar.
gitz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 το μόνο που κατάφερα είναι να συμπιέσω το αρχείο σε ενα part... αυτό π θέλω είναι να χωρίσω το αρχείο πχ σε 10 parts rar το καθένα απ τα οποία να είναι 100 MB...
sugata Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Παίρνουμε ένα αρχείο, και του κάνουμε δεξί κλικ -> add to archive. Ανοίγει το παραθύρ, και κάτω αριστερά έχει επιλογή "split to volumes, bytes" πατάμε το βελάκι και ανοίγει το μενιού... Στο μενιού επιλέγουμε zip100 => χωρισμός του αρχείου σε parts των 100 mb. πατάμε οκ και ξεκινά η διαδικασία. Μετά από κάμποση ώρα, θα τελειώσει. Αν δεν έχεις αλλάξει destination folder, θα βρεις όλα τα parts στον ίδιο φάκελο με το αρχικό αρχείο. Όλα αυτά με το winrar.
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορείς και με το HJSplit. Πρέπει να το βάλεις μαζί με τα κομμάτια αν θέλεις να το δώσεις σε κάποιον άλλο για να μπορεί να το ενώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.