kondisb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια.εχω ηδη εναν λογαριασμό στο gmail.com αλλά προσπαθωντας να ανοιξω ενας δευτερο, μου βγαζει παντα σφαλμα στην διαθεσιμοτητα του επιθυμητου username. Ξερει κανενας για ποιον λογο συμβαινει αυτό? (εννοειται οτι πριν, εχω κανει logout απο τον ήδη υπάρχων λογαριασμό μου). Παλιοτερα χρειαζοταν προσκληση, και ειχα φτιαξει τον λογαριασμό αλλά με πολυ username που θα ηθελα να αλλαξω. Και αφου πλεον ειναι δωρεαν η δημιουργια λογαριασμου σκεφτηκα να κανω εναν 2ο. Ευχαρ. προκαταβολικά. edited: τελικα εφτιαξα νεο λογαριασμο απο αλλον υπολογιστη. Μαλλον θα ειχε κρατησει καποια "cookies" το gmail στον υπολογιστη μου. topic closed.
MaRaKoYlInI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 δεν ξερω τι προβλημα υπειρχε παντωσ εγω εχω κανει και 2ο λογαριασμο gmail απο τον ιδιο υπολογιστη και δεν ειχα κανενα προβλημα!!!:-)
Berolinezos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Απλά ο δεύτερος λογαριασμός που θέλεις να ανοίξεις χρησιμοποιείται απο κάποιον άλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.