Προς το περιεχόμενο

Νέα mac με quad-core ?

mac_95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον θέλω να σας συγχαρώ για αυτό το απίστευτο forum που κάνατε για τα mac και να σας πω πως είμαι καινούργιος στην παρέα σαςhttp://www.insomnia.gr/forum/images/icons/1.png

Δέυτερον θέλω να σας ρωτήσω άμα υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν καινούργια imac τον Δεκέμβριο με intel quad core.Πιστεύω πώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν blu-ray.

Εσείς τι λέτε υπάρχει τέτοια πιθανότητα και όχι γιατί?Μιλάμε πάντα για τους καινούριους quad core της intel ιδικά για laptop.

Δημοσ.

Να εχεις υποψη οτι τα blue ray - slot in type ειναι παρα πολυ ακριβα ακομα... Οσο για τους quad core κατσε πρωτα να διαδοθουν λιγο παραπανω και βλεπουμε

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως το blueray σε imac ειναι σχεδον στανταρ οτι θα μπει στο επομενο μοντελο.

Και αυτο το λεω και λογω των φημων που ακουγονται , αλλα κ επειδη απο οτι μολις κοιταξα, εχουν φθηνυνει αρκετα:

με γυρω στα 170 ευρω παιρνεις blueray reader slim slot in που χωραει σε imac.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333174

Για quad core, πιστευω επισης πως ηρθε η ωρα και για τον imac..

Εδω κυκλοφορουν φορητοι με 1400 ευρω που εχουν quad core κ blueray.

Οποτε λογικα στο κορυφαιο-πιο ακριβο μοντελο imac φανταζομαι θα προσφερεται σαν επιλογη ενας quad core.

Δημοσ.

Το blueray στον imac ειναι πλέον σίγουρο ότι θα μπεί γατί το itunes 9 θα έχει υποστήριξη .Αυτό λέει πολλά.

Τo imac ειναι καιρός τουλάχιστον μεχρι το 2010 να βάλει quad core καθώς τα καινούργια έχουν λίγες απετήσεις ρεύματος και μικρές θερμοκρασίες

Εσείς ποιες πιστεύετε πω θα είναι οι πιο πυθανές αλλαγές ή τουλάχιστον τι θα θέλατε να αλάξει

Εγώ ως υποψήφιος αγοραστής mac θα προτιμούσα :Καλύτερη οθόνη (mate) ,ένα νέο design πχ πιο κομψό στις γωνείες ,quad core.Δεν ζητάω πολλά χαχα:lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σύμφωνα με "φήμες", θα κυκλοφορήσουν μέσα σε ένα μήνα περίπου...

Γενικά ήρθε ο "καιρός τους" για αλλαγή στο Hardware. Έχουν κλείσει ένα "κύκλο Update" Και ήρθε ο καιρός για αναβάθμιση.

Επίσης το ίδιο ισχύει και για τους Mac Pro, όχι μόνο για τους iMac καθώς επίσης και για τις Οθόνες που έχει η Apple.

Εμένα θα μου άρεσε να δω με σειρά προτεραιότητας στους Νέους Mac τα εξής:

• Quad Core CPU
  • Καλύτερες VGA (πχ. καμιά GTX 285 - λέμε τώρα..λοολλ) και με αρκετή μνήμη μέσα τους...!!! Είναι αδιανόητο για μένα να δίνουν VGA με 256MB RAM μοιραζόμενη με την κυρίως μνήμη στην εποχή μας...!!! Θα έπρεπε να ξεκινάνε τουλάχιστον με τα 512MB RAM Dedicated...(έλεος δηλαδή...!!! Απλά έλεος.....)
  • Περισσότερα Slots για μνήμες RAM και υποστήριξη για περισσότερη Ram απο 8 GB (=μικρότερο κόστος για πάνω απο 8 GB Ram. Άλλο είναι το κόστος για 2 Χ 4 GB RAM και άλλο για 4 Χ 2 GB Ram). Πότε επιτέλους θα εκμεταλλευτούμε/απολαύσουμε την ανετίλα των πολλών GB RAM της 64bit αρχιτεκτονικής? Αμα είναι να στάζουμε 1000 ευρώ για επιπλέον 4 GB Ram στην εποχή μας..."κλάφτα Χαράλαμπε"..
  • Anti-glare Option για ΟΛΕΣ τις οθόνες (αμάν πια με αυτή την "μόδα" με τις Glare οθόνες...δεν μπορούμε να δουλέψουμε με Glare οθόνη...!!! Αυτές είναι μόνο για όσους θέλουν να βλέπουν ταινίες όλη την ώρα...!!! και γιατί δηλαδή να πληρώνουμε για το Option Anti-Glare και αφού οι Glare είναι τόσο καλές να μην πληρώνουμε για το σκέτο "Glare"...???)
  • Μεγαλύτερους δίσκους (και εδώ θέλω να αναφέρω οτι η apple το έχει παραξηλώσει με τις τιμές στους σκληρούς δίσκους και στις RAM...!!! Λες και δεν ξέρουμε πόσο κάνουν....!!! Είναι εντελώς χαζομάρα οι τιμές με τις μνήμες και τους δίσκους...!! Μα δεν καταλαβαίνουν οτι αν βάλουν λογικές τιμές σε αυτά, θα αγοράζουμε συνέχεια απο την apple ugrades τέτοιου τύπου για τα Mac μας?)
  • Το Blue-Ray, δεν με ενδιαφέρει καθόλου (με τις τιμές που έχουν τα δισκάκια τα άγραφα - δεν σφάξανε να πληρώσω για κάτι που ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσω)...!!!
  • Οπωσδήποτε Πτώση τιμών....
  • Αιντε και κανένα καλύτερο Design
  • Χμμ....τι άλλο?

Δημοσ.
Σύμφωνα με "φήμες", θα κυκλοφορήσουν μέσα σε ένα μήνα περίπου...

Γενικά ήρθε ο "καιρός τους" για αλλαγή στο Hardware. Έχουν κλείσει ένα "κύκλο Update" Και ήρθε ο καιρός για αναβάθμιση.

Επίσης το ίδιο ισχύει και για τους Mac Pro, όχι μόνο για τους iMac καθώς επίσης και για τις Οθόνες που έχει η Apple.

Εμένα θα μου άρεσε να δω με σειρά προτεραιότητας στους Νέους Mac τα εξής:

• Quad Core CPU
  • Καλύτερες VGA (πχ. καμιά GTX 285 - λέμε τώρα..λοολλ) και με αρκετή μνήμη μέσα τους...!!! Είναι αδιανόητο για μένα να δίνουν VGA με 256MB RAM μοιραζόμενη με την κυρίως μνήμη στην εποχή μας...!!! Θα έπρεπε να ξεκινάνε τουλάχιστον με τα 512MB RAM Dedicated...(έλεος δηλαδή...!!! Απλά έλεος.....)
  • Περισσότερα Slots για μνήμες RAM και υποστήριξη για περισσότερη Ram απο 8 GB (=μικρότερο κόστος για πάνω απο 8 GB Ram. Άλλο είναι το κόστος για 2 Χ 4 GB RAM και άλλο για 4 Χ 2 GB Ram). Πότε επιτέλους θα εκμεταλλευτούμε/απολαύσουμε την ανετίλα των πολλών GB RAM της 64bit αρχιτεκτονικής? Αμα είναι να στάζουμε 1000 ευρώ για επιπλέον 4 GB Ram στην εποχή μας..."κλάφτα Χαράλαμπε"..
  • Anti-glare Option για όλες τις οθόνες (αμάν πια με αυτή την "μόδα" με τις Glare οθόνες...δεν μπορούμε να δουλέψουμε με Glare οθόνη...!!! Αυτές είναι μόνο για όσους θέλουν να βλέπουν ταινίες όλη την ώρα...!!! και γιατί δηλαδή να πληρώνουμε για το Option Anti-Glare και αφού οι Glare είναι τόσο καλές να μην πληρώνουμε για το σκέτο "Glare"...???)
  • Μεγαλύτερους δίσκους (και εδώ θέλω να αναφέρω οτι η apple το έχει παραξηλώσει με τις τιμές στους σκληρούς δίσκους και στις RAM...!!! Λες και δεν ξέρουμε πόσο κάνουν....!!! Είναι εντελώς χαζομάρα οι τιμές με τις μνήμες και τους δίσκους...!! Μα δεν καταλαβαίνουν οτι αν βάλουν λογικές τιμές σε αυτά, θα αγοράζουμε συνέχεια απο την apple ugrades τέτοιου τύπου για τα Mac μας?)
  • Το Blue-Ray, δεν με ενδιαφέρει καθόλου...!!!
  • Οπωσδήποτε Πτώση τιμών....
  • Αιντε και κανένα καλύτερο Design
  • Χμμ....τι άλλο?

+++++++++

ακομα πολλοι που δεν εχουν μακ(οπως εγω) θα εχουν και ενα καλυτερο κινητρο για να παρουν:-)

Δημοσ.
+++++++++

ακομα πολλοι που δεν εχουν μακ(οπως εγω) θα εχουν και ενα καλυτερο κινητρο για να παρουν:-)

Εμ, μα τι να λέμε τώρα...!!!

Εγώ σαν PC user, έχω φτιάξει και Slogan (μήνυμα προς την Apple)-->

"Εμείς (οι PC User) θέλουμε (να αγοράσουμε Mac).....βοηθήστε μας να έρθουμε σε εσάς..."

Δημοσ.

ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.

άμα θέλετα quad cores πολλες μνήμες και όλα αυτά τα ωραία η αξιαγάπητη apple έχει βρει τη λύση για εσάς. Mac pro.

Δημοσ.
ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.

άμα θέλετα quad cores πολλες μνήμες και όλα αυτά τα ωραία η αξιαγάπητη apple έχει βρει τη λύση για εσάς. Mac pro.

Χαχά, σωστό...!!!

Όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η apple θα χρησιμοποιήσει στους MBP του Φεβρουαρίου τους νέους επεξεργαστές της Intel "Arrandale" (αρχιτεκτονική των 32nm) οι οποίοι μάλιστα έχουν και εξαιρετικά χαμηλότερη κατανάλωση (κάτι που σίγουρα θα αρέσει στην Apple πιστεύω - αν έχω καταλάβει σωστά το σκεπτικό της)...!!!

Δες εδώ...

post-131442-129063025623_thumb.png

Source: http://www.digitimes.com/NewsShow/MailHome.asp?datePublish=2009/7/24&pages=PD&seq=210

Δημοσ.
Εμ, μα τι να λέμε τώρα...!!!

Εγώ σαν PC user, έχω φτιάξει και Slogan (μήνυμα προς την Apple)-->

"Εμείς (οι PC User) θέλουμε (να αγοράσουμε Mac).....βοηθήστε μας να έρθουμε σε εσάς..."

εγραψε...:-D:-D:-D

Δημοσ.
εγραψε...:-D:-D:-D

Το "εμείς θέλουμε" που αναφέρω...έχει περισσότερο πλάκα αν δείτε το παρακάτω θεϊκό (όταν το συνδιάσετε στο μυαλό σας με αυτό τον τρόπο, είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβετε τι "θέλω να πω" και το humor που κρύβω πίσω απο την έκφρασή μου...)..χιχιχιιχ...

[ame]

[/ame]

Κάπως έτσι μοιάζει η αγορά ενός Mac στα μάτια ενός PC User.....θέλει ναι μέν (μπόλικα Quad Core, VGA, RAM, κλπ)...αλλάαα..

χαχαχααχαχαχα :P :P :P :P :-)

Δημοσ.

Κοιταχτε τι μπορει να δουμε συντομα και σε macbook pro 15".. (αν και οι quad core i7 για laptops καινε λιγο παραπανω ρευμα και μπορει η apple να μην τους προτιμησει)

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5272

For those looking for the Core i7 version of the Studio XPS 16, the starting price will be $1,249 including:

* Intel Core i7 720QM 1.6GHz (1333 FSB/6MB L3 Cache)

* Genuine Windows Vista Home Premium (64-bit) is eligible for Windows 7 upgrade

* 1GB ATI Mobility Radeon HD 4670

* 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1067MHz

* 250GB 7200RPM Hard Drive

* Slot load CD/DVD Writer (DVD /-RW)

* 15.6-inch HD (1600x900) edge-to-edge WLED (η οθονη του dell θεωρειται ως η καλυτερη σε φορητο!) display

* Built-in 2.0MP webcam and facial recognition security software

* 7W audio solution with subwoofer

* Full-size backlit keyboard

* 9-cell Battery

* Obsidian Black high gloss finish exterior

Αυτο ειναι το καλο μοντελο της Dell (εχει και αλλα με core i7 quad core που αρχιζουν απο $999) και δεν φαινεται να ειναι μεγαλη η τιμη του επεξεργαστη(επειδη το λαπτοπ εχει νορμαλ τιμη), οποτε δεν αποκλειεται να τον δουμε και στον macbook pro 15" .

Ισως το μονο θεμα οπως ειπαμε να ειναι η αυξημενη καταναλωση.

Δημοσ.

Σε λίγο υπάρχει περίπτωση κάπου από πολύ βάθος να αρχίζει να ακούγεται ένα μπιμπ μπιμπ μπιμπ μπιμπ και να ξυπνήσετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...