jimn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί θα το σπάσω το καταραμένο.Εχω περάσει το usbloader GX ,κάνω format έναν WD80giga IDE σε wbfs με το ανάλογο πρόγραμμα,μέχρι εδώ όλα καλά (περνάω και ένα παιχνιδάκι σε ISO μέσα στον δίσκο iceage3 .Με το που βάλω τον δίσκο πάνω στο wii και μπω στο κανάλι του loader μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπορεί να εντοπίσει τον δίσκο.Τι στο καλό συμβαίνει ?
epsilon753 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δοκίμασες αν δουλεύει με ένα απλό usb stick; Αν ναι τα έχεις κάνει όλα σωστά και απλά δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο δίσκο. Δοκίμασε και διαφορετικά cIOS και loaders
jimn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δοκίμασες αν δουλεύει με ένα απλό usb stick; Αν ναι τα έχεις κάνει όλα σωστά και απλά δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο δίσκο. Δοκίμασε και διαφορετικά cIOS και loaders Πώς μπορώ να δώ ποιό cios έχω περασμένο για να μπορέσω να δοκιμάσω και τα νεότερα?
epsilon753 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η βασική ερώτηση είναι δοκίμασες αν δουλεύει με ένα απλό usb stick? Για να δεις τη συμβατοτητα του δίσκου σου εδώ: http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php/USB_Devices_Compatibility_List Απλά βάζεις το καινούριο cIOS από πάνω
Antretng Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν και λίγο χαζή ερώτηση.... δοκίμασες και στις 2 θύρες του wii ;
coolworm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 http://teknoconsolas.tv/wanin/cIOS38_rev14-Installer.zip Κατέβασε το τελευταίο cios δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... αυτό είναι το πρόβλημα σου! δεν είναι ούτε θέμα συμβατικότητας δίσκου , δουλέυει το 99% τών δίσκων. για θέμα usb δουλέβεις πάντα το πρώτο (usb 2)γιατί μερικά παιχνίδια δουλέβουν το usb 1 αλλά και πάλι δεν θα παίζει το παιχνίδι το loader θα δουλέψει κανονικά! για βοήθεια παραπάνω αν χρειάζεσαι Pm
Antretng Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 για θέμα usb δουλέβεις πάντα το πρώτο (usb 2)γιατί μερικά παιχνίδια δουλέβουν το usb 1 αλλά και πάλι δεν θα παίζει το παιχνίδι το loader θα δουλέψει κανονικά! για βοήθεια παραπάνω αν χρειάζεσαι Pm Και όχι μόνο. Κάποιοι από τους loaders (όπως ο Gx) δεν βλέπει καν τον σκληρό στην άλλη θύρα. Υπέθετα ΄'οτι είχε περάσει το cios ... αν όχι τοτε comple είναι
jimn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δοκιμάζω ότι μου είπατε και επανέρχομαι μα απάντηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:03 ---------- http://teknoconsolas.tv/wanin/cIOS38_rev14-Installer.zip Κατέβασε το τελευταίο cios δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο... αυτό είναι το πρόβλημα σου! δεν είναι ούτε θέμα συμβατικότητας δίσκου , δουλέυει το 99% τών δίσκων. για θέμα usb δουλέβεις πάντα το πρώτο (usb 2)γιατί μερικά παιχνίδια δουλέβουν το usb 1 αλλά και πάλι δεν θα παίζει το παιχνίδι το loader θα δουλέψει κανονικά! για βοήθεια παραπάνω αν χρειάζεσαι Pm Όταν βάζω το .dol να τρέξει και μου λέει να πατήσω το Α για να συνεχίσω ,το πατάω και δεν προχοράει στην εγκατάσταση
apd453 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμάζω ότι μου είπατε και επανέρχομαι μα απάντηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:03 ---------- Όταν βάζω το .dol να τρέξει και μου λέει να πατήσω το Α για να συνεχίσω ,το πατάω και δεν προχοράει στην εγκατάσταση Θέλει ios222, 223
Rib21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Λοιπόν έχω ένα Wii και έχω το usb loader gx και τόσο καιρό μου έβαζε παιχνίδια αυτός που το έφτιαξε αλλά θέλω να αρχίσω μα βάζω μόνος μου!!!Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα