cretanman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Πριν από μερικές ημέρες αγόρασα ένα Netbook της Acer το οποίο ως γνωστόν δεν περιέχει οπτικό μέσο (DVD/CD Writer). Όμως θέλω να δημιουργήσω το recovery disk μέσα από το αντίστοιχο πρόγραμμα της Acer το οποίο όμως θέλει απαραιτήτως CD/DVD Writer για να το γράψει ενώ δεν μπορεί να το αποθηκεύσει στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Επικοινώνησα με την Acer η οποία μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να βρω εξωτερικό DVD Writer για τη δημιουργία του. Σκέφτηκα λοιπόν μήπως μπορέσω να ξεγελάσω με κάποιο τρόπο τα Windows XP βάζοντας κάποιο εικονικό DVD Driver (π.χ. με το Daemon Tools). Όμως επειδή το Driver αυτό "φαίνεται" άδειο (δεν έχει άδειο CD/DVD μέσα), δεν μπορώ να φτιάξω το recovery disk. Μήπως λοιπόν γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω πλέον για να λύσω το πρόβλημα. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τύπου Daemon tools το οποίο όμως να φτιάχνει ένα εικονικό drive το οποίο να είναι συνδεδεμένο με τον σκληρό δίσκο και το οποίο να μπορώ να χρησιμοποιήσω για να "ξεγελάσω" με κάποιο τρόπο το recovery manager του Netbook και να μπορέσω τελικά να γράψω το CD/DVD στον εξωτερικό σκληρό! Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε αν γνωρίζετε κάτι σχετικό με ανάλογη περίπτωση? Φιλικά, Αλέξανδρος
ghostgr_a_n Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Φιλε μου δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο εξωτερικο dvd. Μπορεις βεβεα να χρησημοποιησεις καποιο προγραμα οπος το acronis true image που κανει την ιδια δουλεια με το προγραμα της acer.
ChangeAllNow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 1. Έχει κρυφό διαμέρισμα (15Gb) με recovery. 2. Όπως είπε και ο ghostgr_a_n (σε οποιοδήποτε εξωτερικό δίσκο). 3. Αγοράζεις θήκη 5.25 και βάζεις μέσα ένα εσωτερικό drive. 4. Αγοράζεις εξωτερικό dvd drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.