Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία template

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία:

Έχω ξεκινήσει τη δημιουργία ενός template στο photoshop. Έχω βάλει για image size 1600x1200. Eίναι μεγάλο; Πόσο είναι το συνήθες μέγεθος; Αν ας πούμε το έφτιαχνα σε 800χ600 πως θα το έβλεπε ένας υπολογιστής που έχει 26άρα οθόνη;

Επίσης όταν το βάζω σαν background μέσω του dreamweaver σε 1600χ1200 το βλέπω μια χαρά στον browser. Όταν το μικραίνω το background γίνεται tiled. Δεν μπαίνει stretched στο κέντρο. Παιδιά λίγη βοήθεια είμαι άσχετος. :o

Δημοσ.

Το μεγεθος που εχεις ορισει ειναι αρκετα μεγαλο για website γιατι αυτος που θα το δει πρεπει να εχει ελαχιστη αναλυση 1600x1200. Πρεπει να διευκολυνεις ολους τους χρηστες που εχουν μικροτερες αναλυσεις οποτε μια καλη αναλυση για σχεδιασμο ειναι η 1000χ1000. Εγω αυτη χρησιμοποιω συνηθως και παιζω με το υψος (μερικες φορες μικροτερο και αλλες μεγαλυτερο).

Οσο για το strech νομιζω οτι δεν γινεται με css και δεν ξερω αν μπορει να γινει με χρηση της javascript, εγω συνηθως εχω καποιο στατικο background και οταν θελω να επαναλαμβανεται σε μεγαλυτερες αναλυσεις χρησιμοποιω την εντολη repeat-x η repeat-y στο css.

Δημοσ.

Το πολυ 1000 πρεπει να ειναι το μηκος για να μη βγαζει οριζοντιο scroll σε μικρες αναλυσεις οπως 1024 χ ... Τα background απ το css πρεπει να τα οριζεις!

Δημοσ.

Καλύτερα σε vector το σχέδιο ώστε να έχεις αναλοίωτα τα γραφικά για μελλοντική χρήση, και το μήκος να είναι 1024px στο exporting.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...