Yperaspisths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια το laptop μου εχει ενα core 2 duo T5450. Εβαλα το core temp να δω θερμοκρασιες και μου δειχνει μονο ενα πυρηνα. Μεχρι χθες μου εδειχνε και τους 2. Τι μπορει να εγινε?
Yperaspisths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 στο task manager πόσους βλέπεις? Eναν γαμωτο μου. Τι σκατα επαθε τωρα το βρωμοacer
Dark_Sage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 κατεβασε και τρέξε ενα live cd Ubuntu, αν λυθει το προβλημα και βλεπει εκει 2 εισαι για φορμάτ αλλιως ώρα να αξιοποιησεις την εγγυηση σου ψάξε και λιγο γκούκλ με το όνομα του λαπτοπ σου και το πρόβλημα μηπως εχει συμβει κ σε άλλους
Yperaspisths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 κατεβασε και τρέξε ενα live cd Ubuntu, αν λυθει το προβλημα και βλεπει εκει 2 εισαι για φορμάταλλιως ώρα να αξιοποιησεις την εγγυηση σου ψάξε και λιγο γκούκλ με το όνομα του λαπτοπ σου και το πρόβλημα μηπως εχει συμβει κ σε άλλους Eγγυηση δεν παιζει ,γιατι το εχω το acer aspire 2+ χρονια. Θα κανω format και θα δω τι παιζει. Παρελειψα να πω οτι μου επεσε χθες απο το γραφειο το laptop. Μακαρι να μην εχει γινει ζημια
gvarth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Eγγυηση δεν παιζει ,γιατι το εχω το acer aspire 2+ χρονια. Θα κανω format και θα δω τι παιζει. Παρελειψα να πω οτι μου επεσε χθες απο το γραφειο το laptop. Μακαρι να μην εχει γινει ζημια Εμμμ , στο τέλος μας τα λές αυτά . Έχω κατά νου παρόμοια οδυνηρή εμπειρία από συνάδελφο στο γραφείο ... Μόνο από τύχη θα πάνε όλα καλά ...
Street-Fighter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Και απο μια τουμπα να χαλασε ο cpu ειναι λιγο δυσκολο. Εκτος αν στραβωνε ολο το πλαστικο και εσπαγε τα δοντακια του
Tmark Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Από την τούμπα είναι 99%.. Δεν παίζει να είναι σύμπτωση.
Street-Fighter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ναι αλλα οχι ο cpu To mobo ολοκληρο :lol:
Tenshi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Υπάρχει η επιλογή Max cpuid στο bios και αν ναί τι λεεί;Enabled/disabled
Blitz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Από πτώση , να σπάσει το πλαίσιο του laptop το καταλαβαίνω , να σταματήσει να δουλεύει οκ. Αλλά να σταματήσει να βλέπει έναν από τους 2 πυρήνες μου φαίνεται πολύ (έως πολύ πολύ) δύσκολο...Τσέκαρε με διανομη linux να δείς τι θα σου βγάλει, χρησιμοποιήσε και το cpu-z http://www.cpuid.com/cpuz.php για πληροφορίες στον επεξεργαστή σου
Sadamiraq Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπα δεν ειναι απο την πτωση,να πω οτι ειχεις δυο ξεχωριστους cpu και να χτυπησε ο ενας οκ,αλλα δεν παιζει απο την πτωση να σταματισε να δουλευει ο πυρηνας,δοκιμασε να βαλεις το cpu-z και δες τι λει,προγραμματα που δειχνουν θερμοκρασιες και ετσι δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα,και μενα μου εχει τυχει να δειχνει θερμοκρασιες σκληρων και αλλες φορες οχι,οπως κα διπυρηνο να μην δειχνει παντα και τους δυο,δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα,θα το βλεπες αλωστ την διαφορα,ειδες κατι εσυ τετοιο?
Yperaspisths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τελικα βλεπω και τους 2. Εκανα format και ολα ειναι ok. Μαλλον θα εφταιγε το core temp ή δεν ξερω εγω τι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.