cxmgp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω ποιο wireless modem router να παρω για να το συνδεσω με 2 access point WRT54GL; Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 me 2 //???/γιατι δυο?οτι ρουτερ και να βαλεις ειτε speedtouch 585 ειτε linksys wag160 n ενα και το ιδιο.το πρωτο ειναι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες οταν το attenuation μεγαλυτερο του 30 το Linksys ειναι πιο γρηγορο αν η γραμμη ειναι 30 attenuation και κατω η γενιθκα αμα δεν κανει σκαμπανεβασματα.
cxmgp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ...... η μηπως να χρησιμοποιησω ως modem το speedtouch 536 (ενσυρματο με 1 θυρα lan) και πανω του να συνδεσω ενα wag54gl για ασυρματο ιντερνετ στο πρωτο σπιτι, ενω στο δευτερο που ειναι κατω του πρωτου να βαλω αλλο ενα wag54gl ωστε να μπορω να συνδεσω και ασυρματεσ συσκευες και ασυρματες ... συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω http://wrt54gl.co.cc/installing-dd-wrt-firmware-to-be-super-router/ ?
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ...... η μηπως να χρησιμοποιησω ως modem το speedtouch 536 (ενσυρματο με 1 θυρα lan) και πανω του να συνδεσω ενα wag54gl για ασυρματο ιντερνετ στο πρωτο σπιτι, ενω στο δευτερο που ειναι κατω του πρωτου να βαλω αλλο ενα wag54gl ωστε να μπορω να συνδεσω και ασυρματεσ συσκευες και ασυρματες ... συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω http://wrt54gl.co.cc/installing-dd-wrt-firmware-to-be-super-router/ ? σου απαντησα στο αλλο θεμα.ναι μπορεις να το κανεις οπως σου εχω γραψει και στο θεμα απλα αν θες και αλλο ρουτερ για να μην μπλεξεις με τις παραπανω ρυθμισεις του wag54gl μην χρησιμοποιησεις την θυρα ιντερνετ αλλα μια lan toy.απλα θα πρεπει απο το speedtouch να φευγει ενα καλωδιο για το tp link και ενα αλλο καλωδιο για το wag54gl.η αλλιως speedtouch καλωδιο σε tp link και απο εκει στο Linksys.apla αν κανεις use την θυρα internet μετα δυσκολευοθυν καποια.εκτος αν θες απο το tp link να πας στο Linsys ασυρματα οποτε αυτο δεν πεζει εκτος αν κανεις το Linksys Να παιξει σαν repeater.kai αν παιξεις με την lan θα πρεπει το καθε ρουτερ να εχει αλλη lan ip και κλειστο dhcp εκτος απο το speedtoych.
cxmgp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καταρχην χιλια ευχαριστω poulinos για τον χρονο σου! Οχι αυτη ειναι αλλη περιπτωση απο την αλλη, καμια σχεση. Απλα απο το να αγορασω καινουργιο wireless modem router, ειπα να συνδεσω με αυτο τον τροπο το speedtouch ή ενα siemens 110 που ηδη εχω. Ετσι θα χαλασω μονο 50euro για να εχω ασυρματο ιντερνετ στο πρωτο σπιτι. Στο αλλο σπιτι με τα firmware που κυκλοφορουν για το wag54gl, θα το εβαζα να συνδεει ενσυρματα κ ασυρματα συσκευες στο ιντερνετ. Μου προτεινεις να προβω σε αυτη την αγορα;
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 αν καταλαβα καλα εσυ πανω στο speedtouch θες να βαλεις 2 wag54gl ενα να δινει στον πανω και ενα στον κατω οροφο? θα παιξει μια χαρα.αν δεν το καταφερεις με την θυρα ιντερνετ θα το καταφερεις με τις lan που ισως να σου φανει πιο ευκολο.απλα πρεπει να αλλαξεις Ip στο αλλο ρουτερακι για να μη ειναι και τα 2 linksys 192.68.1.1
cxmgp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 "Πειραζει" που το speedtouch εχει μονο μια θυρα lan? Αν στο μελλον προστεθει αλλο ενα wrt54gl, δηλαδη εχουμε συνολο 1 ενσυρματο modem router speedtouch 536v5 (1 θυρα lan) και 3 linksys WRT54gl ως AP, ειναι υπερβολη και μπορει να εχω προβλημα? Το δικτυο θα ειναι κυριως για surfing στο ιντερνετ ...και η γραμμη με modem router για πεταμα, εχει αυτα τα στατιστικα download upload SNR MARGIN 26.0 30 Line Atten. 32.5 15
cxmgp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Poulinos ή οποιος αλλος εμπειρος, περιμενω την γνωμη σου στο παραπανω μηνυμα για την καταλληλη αγορα εξοπλισμου
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 "Πειραζει" που το speedtouch εχει μονο μια θυρα lan?Αν στο μελλον προστεθει αλλο ενα wrt54gl, δηλαδη εχουμε συνολο 1 ενσυρματο modem router speedtouch 536v5 (1 θυρα lan) και 3 linksys WRT54gl ως AP, ειναι υπερβολη και μπορει να εχω προβλημα? Το δικτυο θα ειναι κυριως για surfing στο ιντερνετ ...και η γραμμη με modem router για πεταμα, εχει αυτα τα στατιστικα download upload SNR MARGIN 26.0 30 Line Atten. 32.5 15 η γραμμη ενταξει ουτε χαλια ουτε η καλυτερη.β.με το speedtouch μονο με switch θα καταφερεις να δωσεις σε 3 wrt.καλα γιατι θες τοσα πολλα?προβλημα να εχεις δεν θα εχεις.το εχω κανει αυτο που λες απλα επειδη δεν ηθελα να μπλεξω με πολλες ρυθμισεις επειδη το wrt54gl εχει εισοδο internet εβαλα wag200 που ειναι adsl router και τα εκανα να παιζουν σαν access point.βεβεα και στο wrt54gl αμα δεις οτι δεν βγαζεις ευκολα ακρη με τις ρυθμισεις τοτε αφηνεις την internet υποδοχη και χρησιμοποιειες μια Lan.εφοσον δινεις με καλωδιο apo to speedtouch στα wrt54gl δεν χανεις κατι ουτε προβλημα εχεις.εγω το ειχα κανει για να καλυψω 4 οροφους σπιτι ενος φιλου.απλα θες +1 switch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.