Προς το περιεχόμενο

εγκεφαλος:χρηση πανω απο 7%,ειναι εφικτο?

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] Γενικά δεν ξέρω πολλά για αυτά τα πράγματα γιατί στην Κριστιάνια το χόρτο είναι φθηνό και καμία ευτυχία ή αγάπη δε θα είναι ποτέ σα τη Stolichnaya, οπότε.

Γενικά πάντως οι ορμόνες δεν είναι αθώο πράμα.

Ω μάγε της φυλής (<---το Βελτίωσα; ), μέσα στην αθωότητα είναι η πρώτη πρόταση...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nick[;2855067'']Εχετε δει ανθρωπο που παιρνει αντικαταθλιπτικα ? Πιστευετε οτι ειναι ευτυχισμενος ? :)

Συνήθως η ''ευτυχία'' έρχεται μετά το τέλος της θεραπείας.

Δημοσ.
Συνήθως η ''ευτυχία'' έρχεται μετά το τέλος της θεραπείας.

Δεν ειναι αποτελεσμα του αντικαταθλιπτικου αλλα της εσωτερικης δουλειας του ατομου.

Δημοσ.
nick[;2855104'']Δεν ειναι αποτελεσμα του αντικαταθλιπτικου αλλα της εσωτερικης δουλειας του ατομου.

Κάνεις λάθος,και στο λεω εγώ που έχω δει χιλιάδες άτομα να κάνουν θεραπεία (ο πατέρας μου είναι ναυαγοσώστης).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ευτυχία δεν κόβεται στα τρία

Δημοσ.

Ναι ρε Νικ έτσι είναι. Αυτά τα χάπια έχουν παρενέργειες, κυρίως στην αρχή της θεραπείας.

Δημοσ.

Οι ορμόνες που διευκολύνουν τη νευροδιαβίβαση,δεν είναι ανεβαστικά μέσα.Απλά το μόνο που κάνουν είναι να "λαδώνουν" τους υποδοχείς ούτως ώστε να μπορεί το αισθητήριο να αφομοιώνει το ερέθισμα.Δηλαδή δρουν σαν "ξενερωτικά",δεν σε κάνουν να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο,το βλέπεις μισό.

Είναι σαν να πλακώσανε τα κατσικάκια στο βουνό και πετραδάκι στη πετρούλα,στη κοτρώνα,στο βράχο,στο δρόμο.Οπότε πάει το γκρέϊντερ της Μ.Ο.Μ.Α. και ανοίγει ξανά το δρόμο.Αν θέλετε και σπαστήρα ή άσφαλτο,πάμε για βενζοδιαζεπίνες ή αλπραζολάμες,φτου-φτου κακά.

Παράγοντες πολλοί,όπως διατροφή,κίνηση,αστάθμητοι κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες,κάτι τελοςπάντων που μας κάνει να κατεβάσουμε ρολά.

Τρόποι αντιμετώπισης η παρέα,η γυμναστική,η εργοθεραπεία,η επιμελημένη διατροφή και ο "Αη Γιάννης ο Πρόδρομος" (υπέρικο).

Δημοσ.
Αρχικά, μη με λέτε γιατρό, plz&thx,

Xμμμ....

δευτερευόντως το συγκεκριμένο κοκτέηλ, δε δουλεύει σε χάπι -τα αντικαταθλιπτικά όμως, γνωστά και ως happy pills, που δεν δρουν (από τα ελάχιστα που γνωρίζω) "συνθέτοντας" ζουμιά αλλά ως ανταγωνιστές ή αγωνιστές νευροϋποδοχέων, κάτι τέτοιο κάνουν. Είτε επεμβαίνουν στον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης για τσοντάρισμα παραγωγής (ντοπαμίνης κυρίως) είτε (τα πιο ήπια) δρουν κατασταλτικά σε ορισμένα κορτικοστεροειδή που συσχετίζονται με το στρες. Γενικά δεν ξέρω πολλά για αυτά τα πράγματα γιατί στην Κριστιάνια το χόρτο είναι φθηνό και καμία ευτυχία ή αγάπη δε θα είναι ποτέ σα τη Stolichnaya, οπότε.

Να σε λέω "τύπος που ξέρω, γουίνκ" ?

Δημοσ.
Γι' αυτό η λέξη ευτυχία μπήκε σε εισαγωγικά και γι' αυτό κάθε νοήμων άνθρωπος σκέφτεται "Αν έχεις κατάθλιψη μακρυά από χάπια".

απο οσο ξερω η καταθλιψη ειναι παθηση και μονο με χαπια θεραπευεται....

κανω λαθος?

Δημοσ.

για την ιατρικη ελεγα αυτη εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/Major_depressive_disorder

Most patients are treated in the community with antidepressant medication and some with psychotherapy or counseling.

αλλο μελαγχολια αλλο καταθλιψη να τα διαχωριζουμε :-)

the majority wins :P

The general term depression is often used to describe the disorder, but as it can also be used to describe other types of psychological depression, more precise terminology is preferred for the disorder in clinical and research use.

Δημοσ.
απο οσο ξερω η καταθλιψη ειναι παθηση και μονο με χαπια θεραπευεται....

κανω λαθος?

Ναι, η κλινική που είναι βαριά περίπτωση θεραπεύεται συνήθως με χάπια, ίσως και με ψυχοθεραπεία σε μικρότερο ποσοστό. Εγώ είμαι εναντίων των αντικαταθλιπτικών γιατί σε "πειράζουν" πολύ, πρέπει να το παλεύεις μόνος σου σε τέτοιες περιπτώσεις ας πούμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...