Προς το περιεχόμενο

αναπαραγωγη ταινιας με s-video

andromahos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαρακια ,

Συνδεω το dvd recorder η το vhs (κασσετα) στο pc μου, με καλωδιο s-video , στην εισοδο της καρτα τηλεορασεως avertv, αλλα περνω ασπρομαυρη εικονα , μηπως γνωριζει κανεις το γιατι ? πια ειναι η αιτια ? τι με προτινεται να κανω?

ευχαριστο για την βοηθεια

Δημοσ.

για δοκιμασε να συνδεσεις με καλωδιο rca (κοκκινο,κιτρινο,ασπρο).ειχα και εγω παρομοιο προβλημα και κατεληξα στο rca.

Δημοσ.

Αν παίρνεις ασπρόμαυρη εικόνα, κατά 99% η πηγή της εικόνας (DVD/VHS) είναι σε NTSC ενώ η οθόνη ή η συσκευή εγγραφής υποστηρίζει μόνο PAL.

To πρόβλημα είναι γνωστό από παλιά, που φέρναν από την Αμερική κονσόλες ή βίντεο. Στην Αμερική χρησιμοποιείται το NTSC ενώ στην Ευρώπη το PAL.

Δημοσ.
Αν παίρνεις ασπρόμαυρη εικόνα, κατά 99% η πηγή της εικόνας (DVD/VHS) είναι σε NTSC ενώ η οθόνη ή η συσκευή εγγραφής υποστηρίζει μόνο PAL.

To πρόβλημα είναι γνωστό από παλιά, που φέρναν από την Αμερική κονσόλες ή βίντεο. Στην Αμερική χρησιμοποιείται το NTSC ενώ στην Ευρώπη το PAL.

αυτο φαινεται οταν παιζει το βιντεο σε παλια crt και η συσκευη αναπαραγωγης δεν το υποστηριζει.σε τηλεορασεις ποιο καινουριες παιζει μια χαρα εγχρωμο και οταν συνδεσεις κατευθειαν την καμερα στην τηλεοραση.ή και απο συμβατα player.

Δημοσ.

1-με καλουδια rca παιρνω εγρωμη εικονα,

2-Δεν εχει σχεσει το PAL με το NTCS

Εγω ψαχνω το γιατι με s-video παιρνω ασπρομαυρη εικονα

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος νομίζω πως το s-video από scart στέλνει luminance μονάχα και χάνει το chrominance σήμα με αποτέλεσμα να χάνεις το χρώμα. Κάποιος που ξέρει από την εσωτερική συνδεσμολογία των βυσμάτων ίσως να ξέρει σίγουρα.

Δημοσ.
1-με καλουδια rca παιρνω εγρωμη εικονα,

2-Δεν εχει σχεσει το PAL με το NTCS

Εγω ψαχνω το γιατι με s-video παιρνω ασπρομαυρη εικονα

Σαφεστατα και δεν εχει σχεση το PAL με το NTCS

ΑΛΛΑ

το PAL με το NTSC εχει !

Τελος παντων...Συνδεσε με RCA ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...