giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το msi wind u100. Ο DIMITRISG μου πρότεινε να βάλω Mandriva. Δεκτή η βοήθειά του. Είναι και μια διανομή που έχω χρησιμοποιήσει πιο πολύ απο άλλες. Ναι μεν την εβαλα στον κανονικό μου υπολογιστή και όλα μια χαρά, στο netbook όμως τρώει κάτι κολληματάκια. Έχετε στο μυαλό σας καμιά καλή, ελαφρυά και με καλή υποστήριξη για netbooks όπως η mandriva; Σκέφτηκα για Γαβ-Γαβ. Τι λέτε; (έως τώρα χρησιμοποιώ KDE) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 κράτα την mandriva ! γαβγαβγίστας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 κράτα την mandriva ! γαβγαβγίστας . Οκ Απλά, τρώει κάτι κολλήματα, και κλαίω που έφυγα από XP. (μόνο για τα κολλήματα κλαίω. Κατά τα άλλα ΤΕΛΕΙΑ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://crunchbanglinux.org/ τα πάντα όλα. σεβαστό και το puppy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αντι να αλλαξεις διανομη, σκεφτηκες να αλλαξεις DE, απο kde4 σε xfce ή *box, και τις εφαρμογες που το συνοδευουν? Εφοσον το netbook δουλευει κανονικα (δεν εχεις δηλαδη προβλημα με το ασυρματο ή το frequency scaling πχ) δεν συντρεχει σοβαρος λογος για αλλαγη διανομης. Επισης θα πρεπει να κατσεις να μαθεις μετα τα "τερτιπια" της καθε διανομης απο την αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Το gnome σε ubuntu και fedora μου τρέχει μια χαρά στο eee. Εννοείται ότι κλείνεις τα desktop effects αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Έβαλα Mandriva πάλι, αλλά τη Gnome έκδοση, και είναι αισθητά πιο γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.