million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 να κραταει η μπαταρια του κινητου μου μονο μια μερα αν εχω ενεργοποιημενο το bluetooth? μιλαω για standby ποσο κραταει εσας με ενεργο συνεχως το bluetooth? ρωταω γιατι το πηγα στην vodafone και το μονο που εκαναν ηταν αναβαθμιση λογισμικου το bluetooth το χρειαζομαι συνεχως ενεργο λογω υπαρξης bluetooth car kit
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 να κραταει η μπαταρια του κινητου μου μονο μια μερα αν εχω ενεργοποιημενο το bluetooth? μιλαω για standby ποσο κραταει εσας με ενεργο συνεχως το bluetooth? ρωταω γιατι το πηγα στην vodafone και το μονο που εκαναν ηταν αναβαθμιση λογισμικου το bluetooth το χρειαζομαι συνεχως ενεργο λογω υπαρξης bluetooth car kit Μόνο standby μου ακούγεται λίγη η 1 μέρα... καμιά 35αριά ώρες έπρεπε να τις βγάζει..
Apoll Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 να κραταει η μπαταρια του κινητου μου μονο μια μερα αν εχω ενεργοποιημενο το bluetooth? μιλαω για standby ποσο κραταει εσας με ενεργο συνεχως το bluetooth? ρωταω γιατι το πηγα στην vodafone και το μονο που εκαναν ηταν αναβαθμιση λογισμικου το bluetooth το χρειαζομαι συνεχως ενεργο λογω υπαρξης bluetooth car kit Εξαρτάται το κινητό. Το Κ510i που είχα δεν άντεχε πάνω από 2 μέρες με το bluetooth ανοιχτό. Το ΒΒ pearl θέλει γέμισμα κάθε 4-5 μέρες. Από εκεί και μετά είναι και η χρήση που το κάνεις.
antonisid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εξαρταται απ το μοντελο κινητου.Παντως μου ακουγεται λιγο να κραταει μονο μια μερα.Μηπως θελει αλλαγμα η μπαταρια? Ποσο καιρο την χρησιμοποιεις?
million_voices Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 κανα μηνα το εχω,ενα samsung 700 κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.