Προς το περιεχόμενο

ASROCK ION 330 NETTOP BLACK.......259 ευρω........

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ενταξει για το μεγεθος του αξίζει μόνο φαντάζομαι και ίσως για τη χαμηλή κατανάλωση.Γιατί δε νομίζω οτι θα δώσει κανείς πολλα περισσότερα για να φτιαξει ενα μηχανηματακι που να πεζει και παιχνίδια έστω μέτριας απόδοσης ενω παράλληλα θα είναι και αναβαθμίσιμο.Με 300 ευρώ νομίζω γίνεται δουλειά άνετα.

Αυτη η κάρτα γραφικών που έχει ενσωματωμένη δε νομίζω να φτάνει για παιχνίδια.

Όσο για το drive είναι blue ray ? Ούτε καν αν γράφει dual layer λεει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα μηχανημα που εστησα με Ε5200 και καρτα 9600GT δε μου πηγε πολύ παραπάνω.Εκτος και αν το asrock θεωρείται δυνατότερο ή ίδιο σε απόδοση στα παιχνίδια με αυτό οπότε μπορεί να αξίζει αν φυσικά το drive είναι blue ray.

Αλλα δε το κόβω ο atom που φοράει να έχει αναλογη απόδοση με τον Ε5200 και η κάρτα του να είναι καλύτερη απο την 9600GT.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Αλλα δε το κόβω ο atom που φοράει να έχει αναλογη απόδοση με τον Ε5200 και η κάρτα του να είναι καλύτερη απο την 9600GT.Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου. Απλά πληρώνεις τον μικρό όγκο και την χαμηλή κατανάλωση του atom...

με τα ιδια λ7 χτιζεις δυνατοτερο htpc ευκολα

η αγοραζεις media player που ειναι και ποιο user friendly φαση

imho αυτο ειναι για οσους θελουν htpc χωρις να ψαχτουν,no problemo though

Σούπερ είναι η προσφορά, το ψάχνω καιρό το συγκεκριμένο και μόλις το τσίμπησα. Τέτοια τιμή δεν παίζει ούτε εξωτερικό. Αρχικά είχαν βάλει μόνο το λευκό, ευτυχώς που μπήκα και πρόλαβα το μαύρο πριν εξαντληθεί κι αυτό. Προφανώς μιλάμε για έκπτωση επιπέδου 10%, αλλά και πάλι, είναι καινούργιο το μηχανάκι και είναι καλή προσφορά. Για όποιον θέλει htpc για σαλόνι με μίνιμουμ κατανάλωση, όγκο και θόρυβο δε νομίζω ότι παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

με τα ιδια λ7 χτιζεις δυνατοτερο htpc ευκολα

Δυνατοτερο ναι, φαινεται λογικο. Μηπως ομως, μεγαλυτερο σε μεγεθος & καταναλωση?

Φοβαμαι οτι, τοσο μικρο & με συνδυασμο Atom - Nvidia, δε γινεται να βγει φθηνοτερο :fear:

Οπως και να 'χει παντως: "Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά"...

Επισης, φαινεται ιδανικη περιπτωση, για δοκιμη hackintosh -> mac mini alternative buy

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904084

Σορρυ για την ηλίθια ερώτηση αλλά επειδή πρώτη φορά το βλέπω λέω να ρωτήσω: Συνδέεται και με τηλεόραση έτσι? Με το θέμα του HD τι γίνεται?

Ουσιαστικά είναι σαν λάπτοπ χωρίς οθόνη και keyboard?

Και τελευταίο, με ιντερνετ τι παίζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...