Palm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912354 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 καλα δεν ειναι και τρεχατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Σε λιγο θα ειναι αφαντο ........... Πριν ειχε το λευκο ..παει αυτο....το τσακισανε... http://www.skroutz.gr/c/24/desktop.html?keyphrase=330&price_max=400.0&price_min=300.001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 παντως απο οτι εχω παρακολουθησει τις προσφορες που κανει το eshop στα μεταχειρισμενα κομματια,δεν ειναι καλες π.χ. πουλαει ενα λαπτοπ που εχει κανονικη τιμη 800 ευρω και το δινει 650 μεταχειρισμενο και με εγγυση 6 μηνων. μουφα προσφορες τις θεωρω αυτες αφου τα περισσοτερα ειναι απο επστροφες λογω καποιου προβληματος,επισκευη και πωληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Οντως οι προσφορες στα Laptop ειναι το λιγοτερο τραγικες γλυτωνοντας 100ευρω αλλα χανοντας τα 3/4 της εγγυησης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 δεν νομίζω ότι γράφει πουθενά στο stock house ότι είναι προσφορές, τιμές μεταχειρισμένων είναι με μειωμένη εγγύηση... αυτά που βγάζει ως προσφορές είναι καινούρια... γιατί τα μπλέκετε? τι σχέση έχει με αυτό το topic? η τιμή του Asrock είναι αρκετά καλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καποιοι εδω μεσα πρεπει να καταναλωνουν ....ληγμενα. ...με το συμπαθειο παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 δηλαδη η κανονικη τιμη του asrock ποια ειναι και θεωρειται ευκαιρια για να τρεξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μεχρι να τρεξεις φιλε δε θα υπαρχει τιποτα ....(και μεχρι να μαζεψεις και τα φραγκα βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 δηλαδη η κανονικη τιμη του asrock ποια ειναι και θεωρειται ευκαιρια για να τρεξουμε; στο post #3 o Palm δίνει skroutz.gr link για να συγκρίνει τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 και που ξερεις εσυ εγω τι φραγκα εχω; παροτι ψωνιζω απο το eshop και ιδιαιτερα τον τελευταιο χρονο που εχει ανοιξει και υποκαταστημα 100 μετρα απο το σπιτι μου,επετρεψε μου να το ψαχνω πολυ πριν παρω κατι γιατι ειδικα στα ηλεκτρονικα υπαρχουν πολλες παγιδες. η τιμη του asrock βεβαια ειναι αρκετα καλη αλλα αναφερομαι γενικως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68693&page=2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 οποιος το χρειαζεται να το παρει,εγω προσωπικα εχω ηδη 2 καλα pc's ,δεν μου ειναι αναγκαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimidon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Palm, σε λίγο θα αρχίσεις να το πουλάς εσύ ο ίδιος με τη φόρα που έχεις πάρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 xolloth δεν μπορώ να καταλάβω γιατί postάρεις τότε στο συγκεκριμένο topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.