Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δικτυο δυο υπολογιστων με xp

sdermi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σπάω το κεφάλι μου να βρω λύση στο εξής προβλημα. Εχω εγκαταστήσει ένα δίκτυο δυο υπολογιστών, με windows xp sp3, σε ένα χώρο που έχει δυο ορόφους. Θέλω να τρέξω ένα πρόγραμμά,διαχειρησης πελατών, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και από φλασάκι και από cd και αν το κάνει copy paste αφου λειτουργεί με την κονσολα της microsoft. Η λύση του Remote Desktop δεν καρποφορησε γιατί δεν υποστηρίζει full screen mode το Remote Desktop. Έτσι προσπάθησα να το κάνω share όταν το κάνω copy paste αντίγράφονται όλα τα αρχεία και το τρέχω από τον άλλο όταν προσπαθώ να το τρέξω τρέχει κανονικά αλλά δεν πρέπει να βλέπει ένα αρχειο το οποίο περιέχει όλη την πληροφορια για τους πελάτες

Δημοσ.

Καταρχην, Remote Desktop υποστηριζει 100% full screen. ψαξτο καλυτερα στις επιλογες.

Μηπως εννοεις οτι εχεις προβλημα αν πας απο remote desktop και ζητησεις full screen στο συγκεκριμενο παραθυρο της εφαρμογης, το οποιο οπως λες ειναι textmode?

Αν ειναι ετσι, και αν το μονο που σε πειραζει ειναι τα μικρα γραμματα, μπορεις να πειραξεις τις επιλογες του παραθυρου της κονσολας να μεγαλωσεις τα γραμματα και να φαινεται ωραιο

Υποθετω οτι δεν σου αρκει να αντιγραψεις τοπικα το προγραμμα και στα 2 μηχανηματα, γιατι προφανως καταγραφουν πληροφοριες σε κοινο αρχειο

Το γιατι δεν συμπεριφερεται σωστα οταν το τρεχεις απο τον αλλο υπολογιστη κατευθειαν δεν το ξερω, αλλα για δοκιμασε να κανεις map network drive και να δωσεις γραμμα κατευθειαν στο path που βρισκεται στον αλλο υπολογιστη. Ετσι ισως "ξεγελασεις" το προγραμμα να νομιζει οτι βρισκεται τοπικα στον υπολογιστη που τρεχει. Μερικα παλια προγραμματα το χρειαζονται αυτο

Εχε υποψη σου οτι κατα πασα πιθανοτητα, αν δεν συνδεεται με μια κανονικη βαση δεδομενων (που δεν θα συνδεεται αμα ειναι τοσο απλο και αυτονομο οπως περιγραφεις) δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα και απο τους 2 υπολογιστες χωρις προβληματα. Ο πρωτος που θα το ανοιξει θα κλειδωνει καποια αρχεια και ο δευτερος θα εχει προσβαση σε αυτα μονο για αναγνωση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...