Meraklis56 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αν έχεις 4core μπορεί να χτυπάς και 90ντάρες... Εγώ με αυτή την ψύκτρα είμαι 70C ταβάνι με σκατά airflow,επειδή έχω ανοιχτό καπάκι... Και με orthos 60C max... ναι,το χω παρατηρήσει αλλά δεν ξέρω πόσο πρέπει να ειναι το maximum με overclock,stress->90 ενω σε idle->40-50. σε ποιές θερμοκρασίες θα πρέπει να ανησυχώ?100?
alexis333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 όπα τώρα... όντως κατι παει στραβα... 90 βαθμοί με Non-stock ψύχτρα δεν δικαιολογειται....πόσο ρεύμα έχεις δωσει απο BIOS (ελπίζω όχι πανω απο 1,35) ? Σε ρωταω επειδι το Coretemp δεν δείχνει ρεαλιστικό vcore εισαι σίγουρος πως εχει τοποθετησει σωστά την ψύχτρα? 1.225 εδωσα Ναι.Μου φαινεται σωστα την εβαλα. Μαλον θα αγορασω αργοτερα αλλη γιατι πρωτον ειναι ψιλοτεραστια και βαρια και φοβαμαι μη δε καθεται καλα λογω βαρους, και δευτερον με τα ποδαρακια που στηριζεται εχει ενα θεματακι. Οσες εχω βαλει μου πανε μια χαρα αλλα με αυτη να πουμε παιδευομουνα καμποσο μεχρι να τη βαλω , εκει με τα ποδαρακια που στηριζεται. Nταξ,σε θερμοκρασιες εισαι ψιλοψηλα....αλλα να ξερεις οτι με IBT εισαι περιπου 9-10 βαθμους πανω απο prime...Τωρα χωρις a/c δεν λεει κατι αν δεν πεις περιπου τι θερμοκρασια εχεις στο δωματιο... Ειμαι οντως ψηλα. Για τη θερμοκρασια ειναι η κλασικη θερμοκρασια δωματιου κατακαλοκαιρο με σβημενο το a/c Δε τη μετρησα γι'αυτο ελαβες τετοια απαντηση
capitan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό για το Intel Burn Test που τρέχει σε 0.11 sec, δοκιμάστε να κάνετε unzip στον C:\ κατευθείαν, μάλλον δεν του αρέσει το ελληνικό path. Να ρωτήσω ρε παιδιά κ γω κάτι: Κάνω overclocking σε συστημα: C2D 6400 2.1Ghz με ψύκτρα Zalman CNPS 9500, 4g ram 800Mhz PC2-6400 geil, P5B (chipset 965). Τον πάω σε 350 χ 8 = 2.8 Ghz με επιλογή τάσης 1,3125 (την πιο χαμηλή), θερμοκρασία idle 50 βαθμούς και απ'ότι φαίνεται stable μετά από 20 λούπες IntelBurnTest. Καλά ως εδώ. Γιατί όταν τον πάω 3.2 (8 χ 400Μhz) για να μαι και 1:1 με την ram, 1.42 volts δεν φτάνουν? Στα 3 (8 χ 375) είναι μεν stable αλλά με θερμοκρασία idle 65+ και load πέρασε τα 85 σε κάποια φάση, κοινώς τον φοβάμαι. Χτύπησα ταβάνι? Άλλες απορίες: 1) Γιατί το Cpuz μου δίνει μικρότερες τάσεις απ'αυτές που έχω βάλει στο BIOS? 2) Καταλαβαίνω πότε δεν την παλευεί όταν κολλάει στην POST screen (το πρώτο που σου πετάει στην οθόνη). Σωστό? 3) Τα Everest και RealTemp δίνουν θερμοκρασίες με διαφορά 5 βαθμούς περίπου. Ποιο να πιστέψω? 4) Το Auto στο CPU vCore ανεβάζει τάση μόνο μέχρι το όριο της Intel 1.3? 5) Τα NB-SB voltages που τα ρυθμίζουμε? έχω ΒΙΟS version 2104
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.