Προς το περιεχόμενο

Ο εκτυπωτης δεν αναγνωρίζει τα μελάνια


Πακο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εκτυπωτη Canon MP-160 και ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζει και τα δύο μελάνια, μαύρο και έγχρωμο, τα οποία είναι refill (επαναγεμιζόμενα),ενώ δύο χρόνια τώρα εκτύπωνα κανονικά. Τι μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγάλε και ξανατοποθέτησε τα μελάνια ή δοκίμασε άλλα μελάνια. Αλλίως ίσως να έχει πρόβλημα ο υποδοχέας μελανιών του εκτυπωτή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχεδον το ίδιο πρόβλημα έχω εγώ με τον epson dx4450

ενώ δούλευε κανονικά με τα 3 έγχρωμα original και το μαύρο από cartidge world ξαφνικά μια μέρα άρχισε να ανάβει το λαμπάκι για τα μελάνια..τρέχω το πρόγραμμα και μου έβγαζε και στα 4 μελάνια X σαν να μη τα αναγνώριζε..σαν να έχουν τελειώσει? δε θυμάμαι όταν τελειώνει τι σύμβολο βγάζει..

βγάζω το μαύρο..ξανακάνει έλεγχο, τα έβλεπε κανονικά, εκτός από το μαύρο που απουσίαζε..υπέθεσα ότι βραχυκύκλωσε το μαύρο και πήρα original..Τώρα μου βγάζει Χ στα τρία έγχρωμα και το μαύρο το αναγνωρίζει κανονικά..αλλά για να τυπώσει πρέπει να αναγνωρίζει και να υπάρχει μελάνι και στα 4..

Αυτό που σκέφτηκα τώρα, είναι αν παίζει κανένα θέμα με τις ημερομηνίες των μελανιών, γιατί τα 3 έγχρωμα είναι παλιά..μήπως και καλά δηλαδη η epson το έχει ρυθμίσει να τα απορρίπτει μετά από κάποιο διάστημα? μπορεί να ισχύει αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισχύει και για τη δική μου περίπτωση που δεν ήταν refill αλλά άλλης εταιρείας? πάντως κάπου στις ιδιότητες, είδα ότι διαβάζει και ημερομηνία παραγωγής!?! των μελανιών γι'αυτό σκέφτηκα μήπως έχουν κάποια λήξη κλπ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...