ivdimentia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Γεια χαρά παιδιά. Πρόσφατα επισκέφτηκα ένα κατάστημα Πλαίσιο προκειμένου να μου αντικαταστήσουν μητρική που μου έβγαζε πρόβλημα. Μου λένε ότι τη τεστάραν (χμμ ναι καλά...) και είχε πρόβλημα αλλά επειδή το μοντέλο δεν υπάρχει στην αγορά μου λένε διάλεξε κάτι άλλο. Τους λέω κι εγώ ότι θέλω τη stiker ii extreme. Επειδή όμως δεν υπήρχε στο κατάστημα μου λένε θα τη παραγγείλουν μέσω ιντερνετ και θα πρέπει να περάσω μετά απο δύο μέρες. Παω λοιπόν μετά απο δυο μέρες να τη παραλάβω και όταν τη βλέπω, το κουτί φαινόταν σαν να είχε ανοιχτεί. Τους το λέω και μου λένε: οχι τι είναι αυτά που λές? εμείς είμαστε σοβαρό κατάστημα και δεν έχουμε δώσει ποτέ χρησιμοποιημένο προϊόν σε πελάτη. Αντε καλά λέω και φεύγω. Με το που την εγκαθιστώ στο pc μου βλέπω πως η μητρική έχει την τελευταία έκδοση BIOS (1203) η οποία εκδόθηκε 27/7/09. Τη μητρική εγώ τη παρέλαβα 8/8/09. Δεν γνωρίζω αν αυτό το motherboard παράγεται ακόμα ή αν απλά έχουν μείνει τα τελευταία αποθέματα, αλλά ακόμα και να μην έχει σταματήσει η παραγωγή της, είναι δυνατόν το συγκεκριμένο κομμάτι να βγήκε από το εργοστάσιο μια μέρα αφού εκδόθηκε το BIOS και μέσα σε 10 μέρες το πολύ να έφτασε από τη Κίνα στο πλαίσιο?
ivdimentia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αν εχεις εγγυηση τι σε νοιαζει; Δεν είναι αυτό το θέμα. Δηλαδή εσύ θα το δεχόσουν έτσι απλά? Εμένα κάτι μου λέει πως πήγαν να στήσουν κάποιο Pc με αυτό το motherboard και προφανώς επειδή κάτι δεν πήγαινε κάλα φλασάραν τα BIOS, δεν μπορέσαν να λύσουν το πρόβλημα και το ξαναβάλαν στο ράφι. Σου λέει κάποιο κορόϊδο θα το πάρει. Εγώ πως να ξέρω αν τώρα δεν θα μου βγάλει προβλήματα? Και άντε να βγάλεις άκρη...
N.I.C Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Από την στιγμή που έχεις εγγύηση μην αγχώνεσαι...Με το παραμικρό πρόβλημα που θα σου βγάλει, ΑΝ σου βγάλει, απλά την γυρνάς πίσω, και στην τελική ζητάς πιστωτικό και παίρνεις άλλο m/b. Τώρα για το αν ήταν ανοιχτή ή όχι, αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από το αντιστατικό σακουλάκι της μητρικής, καθώς και από τα παρελκώμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.