Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γραμματοσειρα στο Notepad

geo63

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μια βοηθεια οταν ανοιγω με το notepad αρχεια αυτα μου τα βγαζει με κινεζικα γραμματα και μου εχει σπασει τα νευρα να σας πω οτι εχω στο laptop ta vista ultimate:rolleyes:

Δημοσ.

Πολύ καλή η ερώτησή σου και για να είμαι ειλικρινής όποτε έπαθα κάτι παρόμοιο ποτέ δεν κατάφερα να το λύσω. Είναι προφανές ότι κάτι γίνεται με τις γραμματοσειρές. Πρόσφατα αγόρασα ένα gps της MLS και η εταιρεία έδινε δωρεάν τη σχολική εγκυκλοπαίδεια τομή. Είπα λοιπόν να την εγκαταστήσω σε xp sp3 που τρέχω μέσω vmware fusion από το mac μου. Εκεί να δεις γέλιο! Τα μισά ελληνικά να διαβάζονται και τα άλλα μισά κινέζικα. Η πλάκα είναι ότι το προγραμματάκι φαίνεται πολύ ωραίο, αλλά τι να το κάνω όταν ακόμα από την εγκατάσταση πάταγα συνεχώς enter γιατί δεν ήξερα τι μου έλεγε; Μετά ενώ τα menus φαίνονται στα ελληνικά, τα λήμματα βγαίνουν πάλι κινέζικα γκρρρρρ! :mad: Μήπως ξέρει κανείς ρε παιδιά κάποια λύση για τις ασυμβατότητες ή τις ελλείψεις των γραμματοσειρών στα windows γενικότερα; Εεεε; Καλέ μου haHa; (Γλυψ, σλούρπ!!!) :-)

Δημοσ.

Πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου στις ''τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας''

και να το βάλεις όλα ελληνικά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...