ermis01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγες ώρες αγόρασα την παραπάνω οθόνη. Είμαι κατευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας της, έκανα και τις απαραίτητες χρωματικές ρυθμίσεις με το Natural Color και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι την στιγμή που δοκίμασα να παίξω μία από τις αποθηκευμένες ταινίες μου. ΠΑρουσιάζει λοιπόν το εξής πρόβλημα: κατα την διάρκεια της ταινίας βγάζει συνεχώς μικρές οριζόντιες γραμμές αλλοίωσης της εικόνας, σαν να τραβιέται η εικόνα με πολύ ψιλές γραμμές (πως γινόταν παλαιότερα όταν ένα κινητό "χτυπούσε" κοντά σε μια τηλεόραση? κάπως έτσι, βέβαια πιο αμυδρά). Καμιά ιδέα???
v-tidus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το ίδιο μου παρουσιάζει η lg m237wd που έχω, και το κάνει μόνο σε ταινίες, έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές για hz και ανάλυση αλλά τζίφος, ας περιμένουμε κάποιον πιο έμπειρο για την πολυπόθητη απάντηση.
ermis01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Ναι κι εμένα μόνο σε ταινίες.Μακάρι να είναι θέμα ρυθμίσεων και μόνο γιατί έχω ξενερώσει ρε γμτ. Άντε ρε παίδες, βάλτε ένα χεράκι να βρούμε άκρη.
v-tidus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Πάντως είναι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων πάντα υπάρχει λύση. Απλά αν είναι ρυθμίσεις ξεμπερδεύεις σπίτι σου ενώ αν είναι κατασκευαστικό λάθος θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία αλλαγής με τα όποια περίεργα μπορεί να συμβούν.
ermis01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ευτυχώς απ' όσο γνωρίζω, η Samsung δεν κάνει "περίεργα" σε ζητήματα service κτλ.
zvarthangalos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους!Πριν λίγες ώρες αγόρασα την παραπάνω οθόνη. Είμαι κατευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας της, έκανα και τις απαραίτητες χρωματικές ρυθμίσεις με το Natural Color και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι την στιγμή που δοκίμασα να παίξω μία από τις αποθηκευμένες ταινίες μου. ΠΑρουσιάζει λοιπόν το εξής πρόβλημα: κατα την διάρκεια της ταινίας βγάζει συνεχώς μικρές οριζόντιες γραμμές αλλοίωσης της εικόνας, σαν να τραβιέται η εικόνα με πολύ ψιλές γραμμές (πως γινόταν παλαιότερα όταν ένα κινητό "χτυπούσε" κοντά σε μια τηλεόραση? κάπως έτσι, βέβαια πιο αμυδρά). Καμιά ιδέα??? Μη μου λες τετοια και την περιμενω απο ωρα σε ωρα απο e-shop!
ermis01 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Λοιπόν, μάλλον δεν είναι πρόβλημα της οθόνης αλλά του πανάρχαιου PC μου. Η οθόνη λειτουργεί στα 1680χ1050 και εκεί έχω ρυθμίσει και την κάρτα γραφικών μου. Έκανα λοιπόν τα εξής δύο πειραματάκια: 1) Έριξα την ανάλυση του PC στα 1280χ768: το φαινόμενο δεν παρουσιαζόταν πλέον στο βίντεο. Βέβαια η οθόνη δεν απεικόνιζε εικονίδια και μενού άψογα όπως στην κανονική της ανάλυση 2) Συνέδεσα την οθόνη σε καινούργιο λαπτοπ με κάρτα γραφικων HD, το ρύθμισα στα 1680χ1050 και το αποτέλεσμα: τέλειο! Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι φταίει η παμπάλαια κάρτα γραφικών μου, ότι δεν μπορεί να "σηκώσει" τα 1680χ1050 και γι' αυτό κάνει αυτήν την παραμόρφωση. Πάντως σχόλιο από κάποιον πιο έμπειρο πάνω στο ζήτημα είναι ευπρόσδεκτο και χρήσιμο ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο και στην Samsung. Τους πήρα χτες τηλέφωνο να τους αναφέρω το πρόβλημα και αμέσως προσφέρθηκαν να μου στείλουν σπίτι καινούργια οθόνη και να πάρουν την παλιά! Αυτή είναι υποστήριξη, χωρίς υπεκφυγές, μισόλογα και "τσαλιμάκια".
zvarthangalos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ελπιζω να ειναι αυτο που λες και να μην εχουμε προβλημματα η δικια μου καρτα ειναι μια ATI HD 2600 PRO
zvarthangalos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Εδω και λιγες ωρες απολαμβανω την οθονη (οθοναρα κατα την ταπεινη μου γνωμη)SAMSUNG SYNCMASATER T200 μονο που στην αρχη με κοψοχολιασε με ενα πιξελακι να λαμπυριζει κοντα στο κεντρο της οθονης ομως απ'οτι φανηκε στην συνεχεια δεν ητανε ''εντελως'' ψοφιο και αμεσως μετα απο επανεκινηση ζωντανεψε (κι εγω μαζι γιατι ειχα χασει το χρωμα μου) Οι εντυπωσεις που μου αφησε ειναι πολυ καλες και μολις μαθω λιγο τα κολπα της θα ποσταρω και παλι.
ermis01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Να την χαίρεσαι! Κάνε και μερικές ρυθμίσεις με χρώμα, φωτεινότητα, αντίθεση κτλ και θα απογειωθει. Καλά, οι τύποι στην Samsung δεν παίζονται. Προχθές που μίλησα μαζί τους (πριν διαπιστώσω ότι δεν έχει πρόβλημα η οθόνη) τους είπα ότι λόγω διακοπών θα τους πάρω εγώ τηλέφωνο όταν επιστρέψω, για να κανονίσουμε την αντικατάσταση. Σήμερα πρωί με πήραν μόνοι τους για να μου πουν ότι μπορούν αύριο πρωί κιόλας να μου την αλλάξουν. Όχι μόνο δεν έκαναν την πάπια δλδ. αλλά προσφέρθηκαν οι ίδιοι να το επισπεύσουν για να εξυπηρετηθώ το γρηγορότερο δυνατό. Εμένα προσωπικά σαν πελάτη με κέρδισαν 100%!
v-tidus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Καλά τελικά θα την αλλάξουν? Αφού δεν βγήκε προβληματική...
ermis01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μα κι εγώ τους είπα ότι τελικά δεν χρειάζεται αλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.