Nikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Ναι για card reader λέω. Αν έχω καταλάβει καλά η υποστήριξη των καρτών αυτών χρειάζεται 2 irq για να λειτουργήσει. Εμένα χωρίς αυτά και το raid ενεργοποιημένα είχε ακριβώς 2 irq ελευθερα ενώ τώρα που έχω βαλει το raid γινεται της τρελής από irq sharing. Νίκος
Nikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Τελικά έκανα λαθος. Η ΜΒ με όλα ενεργοποιημένα χρειάζεται 1 irq παραπάνω, γι αυτό προτίνει ή να χρησιμοποιήσει κάποιος Usb ποντικι ή να απενεργοποιήσει μια, όχι δυο, θύρες. Βέβαια όλα αυτά χωρίς καμία κάρτα πάνω! Νίκος
tgalanopoulos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 ti na ta kaneis ta froufrou kai ta aromata ? einai to mobo stable ? pote den eixa usb devices oute kai prokite na paro ektos kai an eksaliftoun plires mexri kai to modem mou rs232 einai na goustaro!!! kai logo tou oti o raid einai xrisimos giati exasa kamposa gb peripou sta 50 mp3 tosous mines d/l na paei na mamithei tha paro 4 maxtor 40gb kai tha mpoune oloi ston raid gia mirroring giati auti katastasi den einai kai enoiligis den ksero i gigabyte mou arese poli sta xromata tis + tis allis kai alli mia mobo pou mou ekane entiposi einai i soyo dragon ultra poli omorfi alla sta charaktiristika pao gia gigabyte mallon!! cu pedes take air !
Nikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Το ΜΒ είναι πολύ σταθερό, τουλάχιστον σε εμένα, και να φανταστείς ότι εγώ δουλεύω το USB οπότε και έχω πάνω σ' αυτό 7 συσκευές που δουλευουν αψογα. Έκανα και bios update μέσα από τα ΧΡ χωρίς πρόβλημα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ΜΒ μου και πιστεύω ότι επέλεξα σωστά. Νίκος
ASSOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Το ΜΒ είναι πολύ σταθερό, τουλάχιστον σε εμένα, και να φανταστείς ότι εγώ δουλεύω το USB οπότε και έχω πάνω σ' αυτό 7 συσκευές που δουλευουν αψογα. Έκανα και bios update μέσα από τα ΧΡ χωρίς πρόβλημα.<br>Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ΜΒ μου και πιστεύω ότι επέλεξα σωστά.<br>Νίκος <hr /></blockquote> Gia to Gigabyte 7vaxp les?
LL_NEO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Τι να σας πω ρε παίδες, γενικώς η giga με έχει ξενερώσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Πάντως μια καλή μέθοδος για να διαλέγεις μητρική είναι να μπαίνεις στο forum του amdmb και να βλέπεις εντυπώσεις για την κάθε μητρική απο τους ίδιους τους χρήστες.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Τι να σας πω ρε παίδες, γενικώς η giga με έχει ξενερώσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Πάντως μια καλή μέθοδος για να διαλέγεις μητρική είναι να μπαίνεις στο forum του amdmb και να βλέπεις εντυπώσεις για την κάθε μητρική απο τους ίδιους τους χρήστες. <hr /></blockquote> Συμφωνώ 100%
Nikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Ναι για την VAXP λέω. Βέβαια τα διάφορα site δεν της δίνουν πολύ καλό σκορ ιδιαίτερα στο θέμα της ταχύτητας αλλά τι να κάνουμε... ΤΟ μόνο που μπορεί να σε χαλάσει είναι ότι για overclocking δεν έχει και φοβερές ρυθμίσεις. Η cpu μπορεί να ρυθμιστεί αρκετά καλά( bus speed, voltage) αλλά οι μνήμες δεν μπορούν να ρυθμιστουν με λεπτομέρεια. Έχει μια μόνο ρύθμιση για optimized μνήμη αλλά σε εμένα δεν λειτουργεί( δεν μπουτάρει αν το ενεργοποιήσω). Νίκος
LL_NEO Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2002 Για την 7vaxp δεν ξέρω να σας πω παίδες, αλλά η 7vrxp για oc είναι για κλωτσιές. Οτιδήποτε πάνω απο 148 της δώσω στο fsb αρνείται να ξεκινήσει. Και δε φταίει ούτε η μνήμη, ούτε το τροφοδοτικό, ούτε το cpu, καθώς τα δοκίμασα σε άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.