ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Γεια χαρα... Αν υποθέσουμε οτι θελουμε ενα script να δουλεύει καθημερινά για να στελνει καποιες ενημερώσεις ποιος ειναι ο πιο καλός τρόπος; Απο οσο εχω ψαξει αρκει να γινει scheduled στα windows και ολα ειναι εντάξει.Η με cron στα linuxονια. Υπάρχει και η λυση ο πρώτος επισκεπτης της ημέρας να ενεργοποιει τη διαδικασία αλλα αυτο δεν το θεωρω αξιοπιστο.. Με αυτους τους τροπους που ξερω μια χαρα γινεται η δουλεια..Το θέμα ειναι τι κάνεις εαν δεν φιλοξενουνται σε δικο σου server;
CyberCr33p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Σχεδόν όλοι οι webhosts σου επιτρέπουν την λειτουργία cron. Οπότε επικοινωνείς με το webhost σου για να σε βοηθήσει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ. Το εψαξα και βρηκα για cron tab βεβαια πρεπει να μου εξασφαλίσει καποιος οτι θα τρέχει!
CyberCr33p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ. Το εψαξα και βρηκα για cron tab βεβαια πρεπει να μου εξασφαλίσει καποιος οτι θα τρέχει! Μόνο ο webhost σου μπορεί να σου πει ότι σίγουρα είναι σωστά ρυθμισμένο.
the_eye Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορείς και από δικό σου pc να βάλεις στον CRON >wget -q -O /dev/null http://www.domain.gr/test/index.php
CyberCr33p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Αυτό όμως προυποθέτει να έχει ανοιχτό τον υπολογιστή του την ώρα που θα τρέχει το cron.
the_eye Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Όταν μιλάμε για προγραμματισμένες εργασίες εννοείτε ότι είναι με μηχανήματα που δουλεύουν 24/7.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Απλα πρεπει να ξερω οτι ο host μου θα μου το επιτρεπει..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Αν ο hoster εχει windows παλι υπαρχεικατι αντιστοιχο;
ProWebSector Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Όπως σωστά είπες στην αρχή στα windows γίνετε με τα scheduled tasks, εαν πχ το hosting σου ,σου παρέχει κάποιο Control Panel πχ Plesk θα βρεις τον scheduler στο αντίστοιχο button και μπορείς να το εγκαταστήσεις μόνος σου και να επιλέξεις να σου στέλνει notification στο email σου κάθε φορά που τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.