Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για toolbar

nikoulini85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μου ζητησαν να εγκαταστήσω το windows explorer, όμως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο internet. (windows explorer είναι απ' ότι βλέπω η κανονική εξερεύνηση). Υποψιάζομαι όμως ότι θέλουν ένα προγραμματάκι που να εμφανίζει τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σε μία σειρά με ωραία γραφικά. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Το Internet explorer δεν το εννοουν γιατί τους το άνοιξα. Μου το ζήτησαν με το όνομα Windows explorer και επειδή υποψιάζομαι ότι θέλει από εκείνα τα toolbar, taskbar δεν ξέρω πώς λέγονται ακριβώς

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Όπως λες, ο Windows Explorer υπάρχει εγκατεστημένος στα Windows και δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση.

Μήπως θέλεις να εμφανίσεις και άλλα εικονίδια στις μπάρες του προγράμματος; Αυτό γίνεται αν πας View › Toolbars › Customize.

Δημοσ.

Ουσιαστικά το explorer το γνωστό δεν είναι η εξερευνηση όπου βγαζει στα αριστερά τους φακέλους και από εκει βρίσκεις τους υποφακέλους κλπ?

Εγώ είχα δει κάποτε πάνω στην επιφάνεια εργασίας να εμφανίζεται μία μπάρα που να δείχνει τα εικονίδια των προγραμμάτων σε μία σειρά και όταν περνούσε το ποντικι από πάνω μεγένθυνε το εικονίδιο και μπορούσες να το επιλέξεις. Αυτό ψάχνω (μπορεί βέβαια να μην είναι αυτό που ζητά)

Δημοσ.

Μήπως εννοείς αυτό εδώ το προγραμματάκι της stardock?

http://www.stardock.com/products/objectdock/

Ή κάτι παρεμφερές;

Edit:αν εννοείς να το φτιάξεις μόνος σου αυτή τη μπάρα, η οποία όμως δε θα μετακινείται, αλλά θα είναι κολημένη ή στο πάνω μέρος ή αριστερά, απλά φτιάχνεις ένα φάκελο (π.χ. στο C:/), τον ονομάζεις όπως θες, πετάς μέσα του τις συντομεύσεις όποιων προγραμμάτων θες, και μετά κάνεις drag τον φάκελο τέρμα αριστερά, δεξιά ή πάνω. Έτσι θα σου βγάλει μια μπάρα με τα προγράμματα που θέλεις. Τώρα πως θα το κάνεις να μικρομεγαλώνουν, αυτό δεν το ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...