nikoulini85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλημέρα! Μου ζητησαν να εγκαταστήσω το windows explorer, όμως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στο internet. (windows explorer είναι απ' ότι βλέπω η κανονική εξερεύνηση). Υποψιάζομαι όμως ότι θέλουν ένα προγραμματάκι που να εμφανίζει τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σε μία σειρά με ωραία γραφικά. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 μπορει να εννοουν internet explorer η toolbar που κολαει?
nikoulini85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το Internet explorer δεν το εννοουν γιατί τους το άνοιξα. Μου το ζήτησαν με το όνομα Windows explorer και επειδή υποψιάζομαι ότι θέλει από εκείνα τα toolbar, taskbar δεν ξέρω πώς λέγονται ακριβώς
accipio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Όπως λες, ο Windows Explorer υπάρχει εγκατεστημένος στα Windows και δεν χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση. Μήπως θέλεις να εμφανίσεις και άλλα εικονίδια στις μπάρες του προγράμματος; Αυτό γίνεται αν πας View › Toolbars › Customize.
nikoulini85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ουσιαστικά το explorer το γνωστό δεν είναι η εξερευνηση όπου βγαζει στα αριστερά τους φακέλους και από εκει βρίσκεις τους υποφακέλους κλπ? Εγώ είχα δει κάποτε πάνω στην επιφάνεια εργασίας να εμφανίζεται μία μπάρα που να δείχνει τα εικονίδια των προγραμμάτων σε μία σειρά και όταν περνούσε το ποντικι από πάνω μεγένθυνε το εικονίδιο και μπορούσες να το επιλέξεις. Αυτό ψάχνω (μπορεί βέβαια να μην είναι αυτό που ζητά)
sugata Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μήπως εννοείς αυτό εδώ το προγραμματάκι της stardock? http://www.stardock.com/products/objectdock/ Ή κάτι παρεμφερές; Edit:αν εννοείς να το φτιάξεις μόνος σου αυτή τη μπάρα, η οποία όμως δε θα μετακινείται, αλλά θα είναι κολημένη ή στο πάνω μέρος ή αριστερά, απλά φτιάχνεις ένα φάκελο (π.χ. στο C:/), τον ονομάζεις όπως θες, πετάς μέσα του τις συντομεύσεις όποιων προγραμμάτων θες, και μετά κάνεις drag τον φάκελο τέρμα αριστερά, δεξιά ή πάνω. Έτσι θα σου βγάλει μια μπάρα με τα προγράμματα που θέλεις. Τώρα πως θα το κάνεις να μικρομεγαλώνουν, αυτό δεν το ξέρω.
nikoulini85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ sugata, accipio & million_voices αυτό έψαχνα! Να είστε καλά παιδιά για τη βοήθεια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.