Chris_85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μιας και το θεμα ειναι τα σκυλια μηπως ξερει καποιοσ να μου πει ποια απο τα μικρα σκυλακια που κατοικουν σε διαμερισμα θεωρουνται πιο ακριβα?και ποια ειναι πιο δημοφιλη στν Ελλαδα? Δημοφιλη και ακριβα δεν ξερω, αλλα η πιο ομορφη, εξυπνη και δραστηρια μικροσωμη ρατσα ειναι κατε τα west highland white terrier.
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αλλα η πιο ομορφη, εξυπνη και δραστηρια μικροσωμη ρατσα ειναι κατε τα west highland white terrier. Να βάλουμε και τα Jack Russell σε αυτή την κατηγορία. (Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας... ) Μου ειχε βγάλει την Παναγία αυτο το σκυλί!
Chris_85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Να βάλουμε και τα Jack Russell σε αυτή την κατηγορία. (Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας... ) Μου ειχε βγάλει την Παναγία αυτο το σκυλί! Terrier ειναι και τα j.r.
platongr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 και κάτι επίκαιρο... Το BSL επηρεάζει 75 φυλές σκύλων http://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=852&Itemid=66
linkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Να βάλουμε και τα Jack Russell σε αυτή την κατηγορία. (Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας... ) Μου ειχε βγάλει την Παναγία αυτο το σκυλί! ooo Για πες για το διαολακι?ωραιο???την παλεψες μαζι του?χεχε
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ooo Για πες για το διαολακι?ωραιο???την παλεψες μαζι του?χεχε Διάολος σκέτος Πανέξυπνος, ζωηρός (δεν βάζεις ποπό κάτω), θέλει να περνάει το δικό του, το λεει η καρδιά του και είναι πολύ τρυφερός. Δεν έχω ξανά δει σκύλο που να τρώει ωμά κρεμμύδια!! :lol: Αυτός ο σκύλος θελει υπομονή και αντοχές γιατί ειναι τρομερός σκανταλιάρης (με την καλή και την κακή έννοια) ΥΓ (δεν μου αρέσει να βγάζω την θεϊκή μαπα μου στο νετ, γι αυτο και αυτα τα καραγκιοζιλίκια που έκανα στην φώτο του 2001)
linkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τι εγινε Πατρα κι εσυ?Πολλοι πατρινοι πλακωσαμε στο insomnia! Τα γουσταρω απιστευτα πολυ αυτα τα σκυλια,ηθελε να παρει ενας φιλος μου αλλα δεν ειχε εμπειρια απο ζωα οποτε του ειπαν να μην το παρει γιατι δεν θα την παλεψει καθολου!
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω ξανά δει σκύλο που να τρώει ωμά κρεμμύδια!! :lol: Κουταμάρα έκανες
g3orgi0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπόν θελω να αγορασω ενα σκυλο..ψαχνω πολυ καιρο και εχω καταληξει αναμεσα σε labrador και golden retriever ...πιο μ προτεινετε?
Chris_85 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπόν θελω να αγορασω ενα σκυλο..ψαχνω πολυ καιρο και εχω καταληξει αναμεσα σε labrador και golden retriever ...πιο μ προτεινετε? Εχεις μεγαλη αυλη να υποθεσω ετσι? Απο που θα τα αγορασεις? Εχεις βρει εκτροφεα?
diamond_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Λυκόσκυλο είναι αυτό που ψάχνεις. Το αρσενικό είναι λίγο πιο επιθετικό και γαυγίζει με ότι περνάει μπροστά του. Το θυλικό θα πρέπει να το στειρώσεις για να μην μαζεύονται όλο το σκυλολόι της γειτονιάς. Η άλλη λύση είναι το Μπόξερ. Δεν έχει όμορφη φάτσα όμως (πιθανό να έχει και προβλήματα στην αναπνοή. Το καλό είναι ότι γαυγίζει με κάτι επιλήψιμο και όχι σε όλα που γαυγίζει το λυκόσκυλο. Διαφωνώ κάθετα με κάποια που διάβασα για να μην ρωτήσεις κτηνίατρο. Ο πετσοπάς είναι επιχειρηματίας και θα σου "πασάρει" ότι έχει εκείνη τη στιγμή εύκολο. Ο γιατρός θα σου δώσει την καλύτερη συμβουλή γιατί θέλει να σε κρατήσει πελάτη. Στις φιλοζωικές θα σου δώσουν ότι έχουν εύκαιρο. Μετά τους 6 μήνες, μπορείς να το δώσεις για εκπαίδευση.
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Κουταμάρα έκανες Δεν του τα ειχα δώσει εγω να τα φάει. Απλα αυτό που είπα πήγαινε, στο οτι ήταν σκανταλιάρης. Όποτε έμενε μόνος του έψαχνε να βρει τα κρεμμύδια. Το έκανε 2 φορές αλλα ως εκει, γιατί απο κει και πέρα τα έβαλα κάπου που να μην τα φτάνει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:30 ---------- λοιπόν θελω να αγορασω ενα σκυλο..ψαχνω πολυ καιρο και εχω καταληξει αναμεσα σε labrador και golden retriever ...πιο μ προτεινετε? Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές τα Labrador Retrievers με Golden retrievers, παρά μόνο στο τρίχωμα. Είναι στο χέρι σου ή μάλλον στο γούστο σου, τι σου αρέσει και αν εχεις χρόνο να αφιερώσεις στο βούρτσισμα.
giorgosxristou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 παίδες επειδή τελικά πρέπει σιγά σιγά να φτάνω στην ώρα τις αγοράς και όπως είπα προηγούμενος κατέληξα στον γερμανικό ποιμενικό θέλω να ρωτήσω ,ξέρεις κανεις στο εξωτερικό που είναι τα εκτροφεία σκύλων?επειδή σε όλα τα pet shop μου είπαν πως τα φέρνουν από εξωτερικό τα σκυλιά και μιας που έχω φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για εξωτερικό λέω να κάνω μονος μου την κίνηση να τον αγοράσω,να γλιτώσω κανένα φράγκο,εδώ μου λένε τα pet shop από 450 έως και 650 euro με όλα τα χαρτιά και chip ktlp ktlp,εάν πάω να τον αγοράσω εγώ δεν θα τον πάρω κανένα 200 ri?
adamakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι ο εκτροφεας να σου πουλησει το σκυλο χονδρικη και οχι λιανικη? αντε και τον πηρες 200 τα αεροπορικα πηγαινε ελα? το εισητηριο του σκυλου πηγαινε ελα? φαγητο, διαμονη κτλ? ο σκυλος για να ερθει θελει διαβατηρια, εμβολιασμους και τετοια. οταν ειναι για μαγαζι τα κανουν αυτοι, μπορει για ιδιωτη να σου πουνε τρεξε μονος σου και απλως να σου δωσουν ενα κουταβι στα χερια απο το μαγαζι συνηθως εχεις και μια εγγυηση καποιων ημερων οτι δεν θα παθει τυφο, αν το παρεις εσυ ομως?
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και τι ειναι το σκυλάκι που το δίνουν με εγγύηση? (ξερω οτι γίνεται αλλα το θεωρό λάθος) Οπως και το να αγοράζεις σκύλο απο pet shop, το οποιο κατα πασα πιθανότητα θα το εχουν πάρει απο κανα puppy mills. Kata την αποψη μου πήγαινε σε καποιον ελληνα εκτροφεα ή σε κάποιον φιλοζωικό σύλλογο, να πάρεις ενα κουτάβι αυτης της ράτσας. φιλικα, απο κει και περα κανεις οτι νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.