nakostyphoon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Τι λέει συμφώνει κανείς με την τάση να παρουσιάζουν τον Μ. Αλέξανδρο ως ομοφιλόφυλο ;Με αφορμή τις ερχόμενες ταινίες του Hollywood. Υπάρχει ένας τουλάχιστον προδότης που να το παραδέχεται αυτό.Εγώ ξέρω και κάποιους που θεωρούν ντροπή την ίδια την ύπαρξη του Μ. Αλέξανδρου στην ελληνική ιστορία τι έχετε να πείτε γι' αυτό ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Κοίταξε, δεν μπορώ να πω ότι έχω εμπεριστατομένη άποψη για το θέμα, αλλά κάποια πράγματα που έχω διαβάσει υποννοούν ότι είχε σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων. Δεν είναι δα και κάτι τόσο ασυνήθιστο την εποχή εκείνη, γιατί να μας πειράζει αν είναι αλήθεια (αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά, δεν ήμασταν και μπροστά).
Anonymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δεν είναι δα και κάτι τόσο ασυνήθιστο την εποχή εκείνη LES KAI TWRA DEN EINAI ASYNITHISTO.......
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Ας πούμε ότι τότε ήταν ακόμα πιο συνηθισμένο...
vastravoud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Καθίστε πρώτα να δούμε την ταινία και μετά κρίνουμε. Αν και γενικώς νομίζω ότι παραασχολούμαστε με τη σεξουαλική συμπεριφορά των προγόνων μας. Το να διαβάσει κανείς ένα έργο του Πλάτωνα είναι απείρως πιο εποικοδομητικό από το να κάθεται να ασχολείται με το αν ο Πλάτωναςτον έπαιρνε και πως. (όχι ότι εγώ έχω διαβάσει Πλάτωνα, αλλά οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα διαβάσω)
Cotrex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 σωστος ο βαγγελης! αν τωρα οταν ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφυλος επειδη ειχε γ@μ!σει ολο τον κοσμο με τις επαναστασεις και τους πολεμους ολο και κατι γινετε Αλλα και παλι..ουτε τωρα ουτε τοτε δεν ηταν κατι ασυνιθηστο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 [...] Δεν είναι δα και κάτι τόσο ασυνήθιστο την εποχή εκείνη, γιατί να μας πειράζει αν είναι αλήθεια [...] <hr /></blockquote> Όντως, γιατί βρίσκουμε τόσο 'τρομερό' κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο για την εποχή; Το γεγονός της ομοφυλοφιλίας του (αν συνέβαινε όντως κάτι τέτοιο - που δεν το βρίσκω απίθανο) αλλάζει τον άνθρωπο ή τα έργα του; Όχι βέβαια!
BlizardBill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 An poune omos pos oi arxaioi ellines eixan aparxaid, i itan ratsistes tha mas arese? Alitheia tha itan apo tin mia meria, giati eixan doulous. To thema einai, pos oi sinthikes exoun allajei apo tote, kai prepei na blepoume ta panta me allo tropo. To na tonizoune px pos eitan omofilofilos, mporei na einai kai ek tou ponirou.
Cotrex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 οτι και να ηταν ο μεγας αλεξανδρος, οτι και να πιστευει ο καθενας, και οτι λενε ολοι τους, εκανε παρα πολλα πραγματα για την ελλαδα!
Cotrex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 ααα.. οσο για αν υπηρχε τωρα ο μεγας αλεξανδρος ... φυσικα και δεν θα τον επελεγαν για στρατηγο και ολα αυτα.. αν ηταν πραγματι ομοφυλοφυλος... ρατσιστες:|
Anonymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 gia ton aleksandro kaneis apo osous egrapsan tin <<viografia>> tou ,den afinei kapoio ypainigmo apo oso xero , ,ektos apo tin periptosi pou oi goneis tou epeidi thoryvithikan gia tin egkrati tou stasi , toy esteilan mia pallakida alla aytos katalavainontas arnithike eygenika kati oxi paraxeno gia kapoion omos pou arnithike to elaxisto nero pou prosferthike ontas stin erimo thelontas na ypostei osa kai oi stratiotes tou ,kai poy anagkase tin pythia na dosei xrismo me to zori mia ao tis meres pou pou den dinotan xrismoi ,akoma kapoion megalose me polli aystiri (sxedon saprtiatikh )peithar xeia mia kai o levnidas (an thymamai kala to onoma aytou ston opoio h olympiada eixe anathesei tin anatrofi tou itan idiaitera aysthros kai den masage .... ola ayta mia poly isxyri prosopikotita poy exigei tin stasi tou tin sygkekrimeni stigmh (eprepe na to epithymei o idios,) telos se mia periptosi pou kapoios asiatis satrapis thelontas na ton kalpoiasei tou ekane mia prosfora ..... gia kati doulous kai tote o aleksandos ekesmanei .... gia ton ioulio kaisara gia paradeigma yparxoun safeis endeixeis ,an oxi apodeixeis se orismena ntokymantair exei anaferthei ki olas, ,parola ayta den eida kamia tainia na kanei anafora tha prepei na mas endiaferei kai i istoriki alitheia oso ayti mporei na anadeixtei mesa apo tis piges kai oxi na tin efeyriskoume asxeta apo tis ithikes ,politikes kai kosmotheoriakes theseis kai agkyloseis. an kapoios exei na kanei kapoia emperistatomeni istoriki anafora na tin kanei allios kalytera na diavasoume kamia espresso
christos44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Blizardbill quote Alitheia tha itan apo tin mia meria, giati eixan doulous. Σήμερα τους λέμε υπαλλήλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2002 Ναι, είναι αλήθεια ότι κάθε 1 και 15 του μηνός περνούσαν και οι δούλοι από το λογιστήριο για να πάρουν το μισθό τους. Όπως μας βολεύει τα λέμε, ώστε να έρθουν σύμφωνα με την ιδεολογία μας ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.