Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην περιγραφη δεν γραφει πουθενα για ελληνικη αντιπροσωπεια. κανεις που να γνωριζει σιγουρα;;;;;;;

Επεξ/σία από GoldenEye
Δημοσ.
μια ερωτηση το asrock που ερχεται στην ελλαδα απο τα διαφορα μαγαζια (και ειδικα απο το eshop) ειναι παραεισαγωγη η εχει manual και λοιπα στα ελληνικα. επισης με την εγγυηση τι γινεται; εχεις επισημο service στην Ελλαδα και αν ναι ποια ειναι η εταιρια (εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι)

Χμμ, οτιδηποτε (ο,τι να 'ναι!) και να σου απαντησουμε εμεις, δεν θα ηταν (μαλλον) ηλιθιο να μας εμπιστευτεις? :fear:

Εαν ειναι τοσο σημαντικο στοιχειο για την επιλογη σου αυτο, κανε το προφανες: ρωτησε στην ιδια την Asrock! :shifty:

Το leaflet του, βασικα εχει τις οδηγιες εγκαταστασης (και εικονες) μονο στα Αγγλικα

και καποιες συντομες σε 9 ακομη κυριες γλωσσες, αλλα οχι (= τιποτα) στα Ελληνικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά, εγώ έχω κι αυτό:

http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=audiovideo&type=hometheatre&subtype=hometheatresystems&model_cd=HT-TZ315R/EDC

Αν αγοράσω το ASRock, πως το συνδέω με τα ηχεία;

η μια λυση ειναι να βαλεις bluetooth στο asrock με usb stick ωστε να στελνει τον ηχο ασυρματα. εγω αυτο εχω κανει με το laptop κ το ηχοσυστημα κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!

απο εκει κ περα μια αλλη λυση ειναι να χρησιμοποιησεις την δυνατοτητα της οπτικης συνδεσης που εχει το asrock αλλα κ το samsung

Δημοσ.

Bluetooth? Ούτε που το είχα φανταστεί.

Δεν έχει lag ο ήχος έτσι;

Η οπτική αποδίδει ικανοποιητικά στον ήχο;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Bluetooth? Ούτε που το είχα φανταστεί.

Δεν έχει lag ο ήχος έτσι;

Η οπτική αποδίδει ικανοποιητικά στον ήχο;

Ευχαριστώ πολύ.

οχι ο ηχος τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση δν εχει καθολου lag κ αποδιδει πολυ καλα. σαν να εχω τραβηξει καλωδιο (δν καταλαβαινω καποια διαφορα).

ειναι μια πολυ καλη λυση μιας κ τα bluetooth stick τα βρισκεις κ με 7 ευρω (απο το plaisio αν θυμαμαι καλα)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

οχι δεν νομίζω κάτι τέτοιο...

βασικά εγώ σκέφτομαι να διώξω κ το λαπτοπ κ το htpc κ να πάρω το ασροκ,

το έψαξα αρκετά κ δν υπάρχει ακριβώς αντίστοιχο...

λέτε καλά θα κάνω ή παραείναι τολμηρό το εγχείρημα???

• Super Moderators
Δημοσ.

υποστηρίζει τους νέους Atom Pinetrail, αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει κάπου ότι το 1ο Ion δεν ήταν συμβατό με αυτούς...

λογικά θα έχει και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα .. αγόρασα πριν λίγες μέρες το Ion 330 HT έχω τρομερό πρόβλημα με της HD movies 1080p τις παίζει με πολλές διακοπές και σπασίματα.

Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς θα εγκαταστήσω το Media Player Classic HC και το CoreAVC codecs .

Και επίσης όπως γράφετε στην πρώτη σελίδα πια είναι η μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις του XBMC για να υποστηρίζει CUDA ?

Ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...