sip03ds Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Λοιπόν το αγόρασα και εγώ. Άλλαξα τον δίσκο με SSD (CORSAIR CMFSSD-256GBG2D) και τις μνήμες με 4 GB (PNY Optima 4GB DDR2-800 Ram Kit) και έβαλα arch linux x86_64. Το σύστημα πετάει! Κάνει boot σε λιγότερο από 10 sec. Κάνοντας compile τον MPlayer με flags για υποστήριξη CUDA, είναι εφικτή η αναπαραγωγή Full HD content. Προς το παρόν αντιμετωπίζω 2 προβλήματα: 1. Δεν έχω ήχο από το HDMI (παρόλο που φορτώνονται τα modules, default device στην κάρτα βγαίνει το analog out - προσπάθησα να το αλλάξω μέσα από το KDE αλλά χωρίς αποτέλεσμα) 2. Το SSD δεν υποστηρίζει το TRIM command παρόλο που ο kernel το υποστηρίζει, αναμένω update του firmware για να μην έχω performance degrade. Για το (1) έχει κανείς καμιά ιδέα και έχει δοκιμάσει κανείς NILFS ?
Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 με μνημες ορισμενες στα 400 δουλεψε Οχι παντοτε -σε αυτα που δοκιμαζα... Συμβουλη: μη τον βρασετε στα ρευματα (ανεβαζει πολυ και θερμοκρασιες ετσι )
naxoui Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Υπαρχει μια εκδοση των πειρατων της καραιβικης που ειναι 12gb σε 1080. Το εχει δοκιμασει κανενας αν κολλαει? Αν την παιζει μια χαρα να παω να το παρω αυριο. και κατι ακομα...αναβαθμιση σε μεγαλυτερο σκληρο παιρνει?
Delirium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 και κατι ακομα...αναβαθμιση σε μεγαλυτερο σκληρο παιρνει? Οποιο 2.5αρη Sata δισκο θες Αναβαθμιζονται (πανευκολα!): - μνημη - δισκος - dvd-rw
peterhammill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλησπερα κι απο μενα.Αγορασα κι εγω το εργαλειακι αλλα εχω ενα μικρο θεματακι.οταν συνδεω το nettop στην τηλεοραση μου μεσω hdmi δεν εχω full screen αλλα μονο ενα τμημα της.Παρα το οτι δοκιμασα πολλα resolutions απο το panel nvidia settings δεν καταφερα κατι.Η TV ειναι lg 32 lcd hd ready.Αναμενω την βοηθεια σας.
FarCry Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ωραιο το review!! Αν θυμαμαι καλα, ο Windows Media Player 12 σε Windows 7 υποστηριζει επιταχυνση mkv αρχειων με την βοηθεια της καρτας γραφικων. (DXVA) To ιδιο ισχυει και για τον Media Player Classic Home Cinema που μπορει χωρης την χρηση και αγορα του CoreAVC(το λεω για να μην ξοδεξουμε χωρις λογο τα $15) να επιταχυνει mkv αρχεια κλπ με την βοηθεια της καρτας γραφικων . (DXVA υποστηριζει αν βαλουμε EVR Output σε Windows Vista/7 και VMR9 Output σε Windows XP) wmp+vista codec (3 to 1) 1) dxva 2) coreavc 3) ffdshow (multithreading) the choice is yours
Hetfield Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλησπερα κι απο μενα.Αγορασα κι εγω το εργαλειακι αλλα εχω ενα μικρο θεματακι.οταν συνδεω το nettop στην τηλεοραση μου μεσω hdmi δεν εχω full screen αλλα μονο ενα τμημα της.Παρα το οτι δοκιμασα πολλα resolutions απο το panel nvidia settings δεν καταφερα κατι.Η TV ειναι lg 32 lcd hd ready.Αναμενω την βοηθεια σας. Μπορει να φταιει η TV. Εχει επιλογες για το μεγεθος της εικονας?
peterhammill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οταν ειναι συνδεδεμενο σε hdmi δεν δινει επιλογη.Κλειδωνει στο 800x600.Μονο σε d-sub δινει παραπανω επιλογες αναλυσης.Μηπως φταιει το λειτουργικο?Win XP Sp3.
negletios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μου φαίνεται εξαιρετικά καλό..μπράβο και για το review..good job
DragonlordP Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλησπερα κι απο μενα.Αγορασα κι εγω το εργαλειακι αλλα εχω ενα μικρο θεματακι.οταν συνδεω το nettop στην τηλεοραση μου μεσω hdmi δεν εχω full screen αλλα μονο ενα τμημα της.Παρα το οτι δοκιμασα πολλα resolutions απο το panel nvidia settings δεν καταφερα κατι.Η TV ειναι lg 32 lcd hd ready.Αναμενω την βοηθεια σας. Το ίδιο περίπου μου έκανε στον προτζέκτορα, συγκεκριμένα μου έτρωγε ένα πλαίσιο γύρω γύρω. Ψάξε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, μπορεί να είναι κάτι από εκεί.
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια θελω να το παρω και εγω, ειχα αποφασισει να παρω το Popcorn Hour C-200 αλλα μου αρεσει η εκδοση της Asrock με Blu Ray. Να ρωτησω ομως κατι ρε παιδια, τι τηλεχειρηστηριο πρεπει να παρω για να συνεργαζεται με το XBMC (απο οτι διαβαζω αυτο προτινεται)? Και το κυριοτερο, αν καθησω στον καναπε να δω καμια ταινια, ανοιγει το συστημα απο το τηλεχειριστηριο η πρεπει να σηκωνομαι να ανοιγω την πορτα του rack που θα το βαλω και να παταω το κουμπι οπως στα PC? Y.Γ Το προβλημα που αναφερουν τα παιδια για την αναλυση σε τηλεοραση με HDMI λυθηκε? Μπορεις να διαλεξεις απο το μενου της Nvidia αναλυση 720p η 1080i για εμας που εχουμε HD Ready τηλεορασεις?
tzotzo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ψηνομαι και εγω πολυ ασχημα να το παρω.Το μονο ασχημο που βρηκα ειναι το θεμα του σκληρου.
peterhammill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το προβλημα με την αναλυση καταφερα να το λυσω μονος μου.Αν τοποθετησεις απ ευθειας το asrock 330 στην hdtv μεσω hdmi και του κανεις reboot ρυθμιζει τα παντα αυτοματα.Εγω ειχα ξεκινησει την λειτουργια με συνδεση vga οποτε ειχε conflict και δεν επαιρνα το μεγιστο της αναλυσης.Τωρα ειμαι σε fullHD και ολα ρολοι.
GoldenEye Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μια ερωτηση το asrock που ερχεται στην ελλαδα απο τα διαφορα μαγαζια (και ειδικα απο το eshop) ειναι παραεισαγωγη η εχει manual και λοιπα στα ελληνικα. επισης με την εγγυηση τι γινεται; εχεις επισημο service στην Ελλαδα και αν ναι ποια ειναι η εταιρια (εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι)
katsikoula Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) μια ερωτηση το asrock που ερχεται στην ελλαδα απο τα διαφορα μαγαζια (και ειδικα απο το eshop) ειναι παραεισαγωγη η εχει manual και λοιπα στα ελληνικα. επισης με την εγγυηση τι γινεται; εχεις επισημο service στην Ελλαδα και αν ναι ποια ειναι η εταιρια (εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι) απο οτι γραφει στην περιγραφη του προϊοντος σε αυτην την σελιδα δινονται 2 χρονια εγγυησης ελληνικης αντιπροσωπειας. δεν λεει κατι πιο συγκεκριμενο παντως. αν μαθει καποιος ας το γραψει εδω γτ με ενδιαφερει κ εμενα. btw φοβερο review edit: υπαρχει καποιο καταστημα στο εξωτερικο απο το οποιο μπορουμε να το προμηθευτουμε??? στην περιπτωση αγορας απο το εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπιζω προβλημα με το ρευμα??? η εγγυηση θα ισχυει κανονικα??? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2009 από katsikoula
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα