Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν χωράνε 2 ρε γαμώτο.. Πότε βρήκα να ενδιαφερθώ για σκληρό damn me.. Να πάρω αυτόν δηλαδή λέτε..? Δεν θα έχω μεγάλη διαφορά ε? Και είναι και εγγυημένος σκληρός.. γιατί αν έχω τρεχάματα και με αυτόν.... /Μαρία
Nfountou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 τον τελευταιο χρονο που πηραμε μπολικους seagate 7200.11 εχουν σκασει αρκετοι... ο ενας μετα τον αλλον... λενε τωρα οτι οι καινουριοι 7200.12 ειναι οκ. Προσωπικα εχω στραφει προς wd green... ποτε δεν ξερεις... οταν παιρναμε τους Seagate λεγαμε τι καλοι και γρηγοροι δισκοι... Ο χρόνος θα δειξει....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο ρε Nfountou.. τους είχα ξεχάσει αυτούς.. Πάω για αυτόν, WD 1.5 TB WD15EADS.. και λογικά από το συγκεκριμένο shop.. Έχω ακούσει τα καλύτερα.. Edit: Basically, το You θέλει 1 μήνα για να τον φέρει.. Και εκτός αυτού είδα πως δεν έχω σκληρό με LP.. όλοι (3/3) είναι 7200rpm.. έφαγα κόλλημα, δεν θέλω κάποιον χαμηλότερο σε ταχύτητες.. Αναγκαστικά μιας και επείγει και δεν βλέπω να ανοίγει κάποιο παράθυρο για καλό 1.5TB χωρητικότητας σκληρό, με βλέπω να περιορίζομαι στο 1TB.. Between these 2? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB vs Western Digital Caviar Black 7200 1TB ..με επιχειρήματα αν γίνεται. (Εγώ τον Caviar ψηφίζω αλλά δεν έχω να χάσω κάτι) /Μαρία
Nfountou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 προσωπικα θα έπερνα αυτον εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303600 Πρωτα απο ολα γιατι εχω φρικαρει με την seagate (ενδεχομενως οι νεοι 7200.12 να ειναι οκ) και κυριως γιατι δεν κανουν θορυβο και καινε λιγο ρευμα... ο black που αναφερεις λενε οτι κανει περισσοτερο θορυβο... οτι βολευει τον καθενα...
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω προσφατα πηρα τον Seagate 750 GB HDD (32MB, 7200.12, Sata II, ST3750528AS) και ειναι μια χαρα μεχρι τωρα Εδω και χρονια παιρνω μονο Seagate χωρις το παραμικρο προβλημα WD δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε καθως σε δικους μου φιλων και δουλειας εχουν κλαταρει σχεδον ολοι κατα καιρους
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 προσωπικα θα έπερνα αυτον εδω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303600 Πρωτα απο ολα γιατι εχω φρικαρει με την seagate (ενδεχομενως οι νεοι 7200.12 να ειναι οκ) και κυριως γιατι δεν κανουν θορυβο και καινε λιγο ρευμα... ο black που αναφερεις λενε οτι κανει περισσοτερο θορυβο... οτι βολευει τον καθενα... Αν ήταν να έπαιρνα δίσκο στα 5900rpm θα πήγαινα και στο μέγεθος που με ενδιαφέρει πιο πολύ (1.5TB 5900 Seagate). Πραγματικά το GP το βρίσκω πολύ useless.. Σιγά την κατανάλωση που γλυτώνεις, ενώ χάνεις στροφές.. Εγω προσφατα πηρα τον Seagate 750 GB HDD (32MB, 7200.12, Sata II, ST3750528AS) και ειναι μια χαρα μεχρι τωραΕδω και χρονια παιρνω μονο Seagate χωρις το παραμικρο προβλημα WD δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε καθως σε δικους μου φιλων και δουλειας εχουν κλαταρει σχεδον ολοι κατα καιρους Σοβαρά, άκουσε με και μην υποστηρίζεις ΚΑΜΙΑ από τις 2. Είναι 2 ίδιοι Kings of Capacity.. μπορούμε να κατηγορήσουμε μοντέλα αλλά όχι τη μάρκα. Όσοι σκληροί πήγαν DoA από τη μια πλευρά, τόσοι πήγαν και από την άλλη. (Όπως λες εσύ για τη Seagate, εγώ έχω εδώ και κάτι χρόνια 3 διαφορετικούς WD μέσα στο RIG μου.. εντελώς διαφορετικά μοντέλα και οι 3 δουλεύουν άψογα και αθόρυβα. So? Its simply no use..) /Μαρία
Nfountou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 εμμμ ειναι αναλογα με τις αναγκες του καθενα... οταν το pc σου εχει μονο ενα ανεμιστηρα (του τροφοδοτικου) ο οποιος και αυτος ειναι πολυ quiet τοτε αρχιζεις να ακους πραγματα που δεν ακουγες παλιοτερα. Με λιγα λογια ο δισκος αρχιζει να ακουγεται και μαλιστα σε ενοχλει!
pcos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 όλοι οι δίσκοι κλατάρουν μετά από χρονια, ειδικά αν δουλεύουν συνεχεια. με τους seagate έχω στραβώσει. οι samsung καλοί μου φαίνονται από τότε που έγιναν "green" αλλα αυτούς που έχω στην καρδια μου είναι οι wd green. περιμένω και τον wd green 1.5TB να έρθει επιτέλους και ναι όλοι οι δίσκοι σε αθόρυβα συστήματα ακούγονται όταν γραφουν-διαβάζουν μανιωδώς. όμως σε idle τους "green" δεν τους καταλαβαίνεις (idle= emule-torrents)
olakseth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 οποτε πηρα seagate το μετανιωσα.western digital και ξερο ψωμι...
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και απο μένα . Πρόκειται να αγοράσω και εγω ενα εξωτερικό δίσκο 1 , 5 Τ τουλάχιστον . Εχει παρει κανείς πρόσφατα κάποιον συγκεκριμένο να μας πει τις εντυπώσεις του ? Το δίσκο τον θέλω ποιό πολύ για αποθήκευση τραγουδιών back up .
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σας . Τελικά αγόρασα τον seagate free agent 1 , 5 T . Εχω αλλον εναν και δεν ειχα απολύτως κανένα πρόβλημα οπως επίσης και με τους άλλους δίσκους μου maxtor - lacie - wd .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.