Προς το περιεχόμενο

Western Digital ή Seagate Baracuda????

johnf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου και εγω ημουν προκατηλημενος απεναντι στην seagate μεχρι που πηρα τον καινουργιο 7200.12 1TB.

Πραγματικα δεν το περιμενα αυτο που ειδα, ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβος, και γρηγορος οσο δεν περιμενα, χαλαρα πιο γρηγορος απο τον Velociraptor που εχω

• Super Moderators
Δημοσ.

"χαλαρά" πιο γρήγορος αμφιβάλω, οριακά ίσως και να είναι...αλλά από ότι βλέπω μόνο σε ένα benchmark βγαίνει καλύτερος από τον Velociraptor...

http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/04/13/seagate-1tb-7200-12-review/1

Δημοσ.

Εχω δει ενα σωρο site, τα οποια μια βγαζουν τον ενα πιο γρηγορο και μια τον αλλο, και επειδη πραγματικα εχω βαρεθει να τα κοιταω απλα ειπα τι εχω δει στην πραξη, δε με νοιαζουν νουμερα και benchmarks, απλα πραγματικα ειναι πιο γρηγορος και σε συνδυασμο με την αθορυβη λειτουργια σε σχεση με τον raptop (δεν πιστευω να διαφωνησει κανεις στο οτι ο raptor κανει σαν τρενο) δινει αλλη αισθηση στην λειτουργια

Και ο φιλος φανταζομαι ενδιαφερεται για δισκους νορμαλ, εννοω 7200rpm αλλιως θα το ειχε αναφερει αν ηθελε raptop, ετσι απλα να πω οτι σε αυτη την κατηγορια ο 7200 απλα δεν εχει συναγωνισμο

• Super Moderators
Δημοσ.

ο Velociraptor κάνει σαν τρένο? όχι οι δικοί μου πάντως...

και εγώ έχω δει ένα κάρο sites και μπορώ να πω ότι ο Velociraptor είναι πιο γρήγορος, άσε που το συμπέρασμα είναι ότι αν και ο Seagate έχει 500αρια platters τα αποτελέσματα που βγάζει είναι απογοητευτικά...

αν μιλάμε για Raptor τότε ναι είναι πολύ πιο γρήγορος και σίγουρα πολύ πιο ήσυχος ο Seagate

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία θα πρότεινα σίγουρα Seagate. Όσους έχω αγοράσει έχουν βγει σκυλιά, σε σχέση με τους Western Digital που έχω 4/4 με RMA (ok, ο ένας όχι ακριβώς, μιας και ήταν ο... 2.1GB και απλά έδωσα μερικά χιλιάρικα παραπάνω και πήρα τον.. 3.2 Seagate σαν αντικατάσταση) στο 8μηνο όλοι..!

Δημοσ.

επί την ευκαιρία λόγω έλλειψης πείρας εμένα ποιο Western digital μου προτείνεται από την παρακάτω σελίδα ? ψάχνω για πάνω από 320 GB

σας Ευχαριστώ.

http://www.4launch.nl/shop/product/067371/-tft-monitor-2333hd-23---dvi--hdmi--tuner--zwart-/tweakers#p-3-subshop-Componenten-hoofdcategorie-Harddisks-subcategorie-SATA%20--%203.5%20Inch

Δημοσ.

Και εγω θα δηλωσω ικανοποιημενος με ολους τους Seagate που ειχα, ποτε κανενας δεν μου δημιουργησε το παραμικρο προβλημα ποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

μην ξεχνάτε να λέτε για τι χρήση τον θέλετε και μέχρι πόσα χρήματα δίνετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...