Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση του διεθνούς κυκλώματος από την HOL


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Hellas On Line αναβάθμισε πρόσφατα την χωριτηκότητα των διεθνών κυκλωμάτων της σε 68 Mbps. Έτσι, συνδέεται πλέον στο διεθνές διαδίκτυο με δύο ισοδύναμα κυκλώματα, μέσω δύο εκ των μεγαλυτέρων παροχέων υπερεσιών Internet στον κόσμο, την IΝFONET και την WORLDCOM. Με τον τρόπο αυτό, η Εταιρεία εξασφαλίζει στους συνδρομητές της γρηγορότερη και αδιάλειπτη πρόσβαση στον τεράστιο όγκο των πληροφοριών και εφαρμογών του διαδικτύου.

 

Η Hellas On Line, μέλος του ομίλου EFG Eurobank Ergasias, είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η Εταιρεία παρέχει υπηρεσίες που απευθύνονται τόσο στο καταναλωτικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, προσφέροντας λύσεις μόνιμης ή dial-up εταιρικής διασύνδεσης, λύσεις Ιδεατών Ιδιωτικών Δικτύων (VPNs) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MPLs, διαβαθμισμένες λύσεις φιλοξενίας εφαρμογών, υπηρεσίες Messaging (MS Hosted Exchange), υπηρεσίες Ανάπτυξης Εξειδικευμένων Web Εφαρμογών, υπηρεσίες Interactive Content Design.

 

Η Εταιρεία σεβόμενη την μακροχρόνια σχέση που έχει και που συνεχίζει να δημιουργεί με τους συνδρομητές, αναβαθμίζει με σταθερά βήματα την χωριτηκότητα όλων των κυκλωμάτων αλλά και τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό του δικτύου της, σε όλους τους νομούς της χώρας.

 

Η Hellas On Line, ευχαριστεί όλους τους συνδρομητές της για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Me 5kb/sec peripou katevaza edo kai kapoia xronia, me 5kb/sec katebazo kai tora..Tote h OTEnet eixe polu ligotero bandwidth, ti katalavame pou anaba8misthke??? :grin: :grin: :grin:

 

Entaksei ennoeitai oti einai pio sta8ero to diktuo, alla to mono pou swzei thn ellada einai to broadband, to opoio elpizo sto 2004 na to exoume estw..Kai auto logo Olumpiakwn, alliws kalo 2010!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<blockquote><font class="small">Quote dim_b:</font><hr> Σίγουρα, αλλά όταν Otenet και Forthnet έχουν από 310Mbps αυτό σημαίνει ότι η HOL έχει λιγότερο από το 1/5 των συνδρομητών του καθενός; <hr /></blockquote>

 

Καλησπέρα,

 

Μην ξεχνάς οτι η FORTHnet έχει και κάτι χιλιάδες συνδρομητές στην τηλεφωνία. Τα 310Mbps δεν είναι όλα για το Internet, παρά μόνο σχεδόν τα μισά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κινησεις εφεξης θα ειναι συνεχεις απο τη εταιρεια αρκει καποια στιγμη να δουμε επιτελους φως με το θεμα της χρονοχρεωσης που μας αφορα αμεσα ελπιζοντας το νεο ετος να λυθει κι αυτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...