Προς το περιεχόμενο

Τομέας Androids

diakoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργώ αυτό το topic ώστε μακροπρόθεσμα να γεμίσει με επίδοξους ιδιοκτήτες λογισμικού android και να ανταλλάξουμε απόψεις. Προς το παρόν επειδή είμαστε ακόμα αρχή θα ήθελα να παρακαλέσω τους όμοιούς μου να μοιραστούν τα site για applications που έχουν υπ' όψιν τους γιατί όπως ξαναείπα.. τώρα αρχίζει η ένδοξη πορεία μας :P:p:p:p

Δημοσ.
Δημιουργώ αυτό το topic ώστε μακροπρόθεσμα να γεμίσει με επίδοξους ιδιοκτήτες λογισμικού android και να ανταλλάξουμε απόψεις. Προς το παρόν επειδή είμαστε ακόμα αρχή θα ήθελα να παρακαλέσω τους όμοιούς μου να μοιραστούν τα site για applications που έχουν υπ' όψιν τους γιατί όπως ξαναείπα.. τώρα αρχίζει η ένδοξη πορεία μας :P:p:p:p

Χαχα, ωραιος. Εγω εχω Iphone 3G S, αλλα οντως και το Hero πολυ ωραιο κινητο... Εχει πολυ μελλον το Android και θα δουμε υπεροχα πραγματα στο μελλον... Πλεον πιστευω η Apple και η Htc ειναι μακραν οι καλυτερες εταιριες, για αν δουμε αν μπορουμε να εκπλαγουμε... Βγαινει τωρα και απο την Sony Ericsson το Satio που μπορει να μας ενθουσιασει πολυ, εχτος αν γινει οπως με το Nokia N97 που απο αλλου το περιμεναμε και αλλου μας ηρθε με τα προβληματακια, τις ελληψεις κτλ...

Δημοσ.

Άσχετο με όλα αυτά μεν , σχετικό με τα androids. Υπάρχουν φήμες ότι μπαίνουν (με τη βοήθεια του θεού-cr4ck) τα androids στο HTC HD (κινητό windows mobile 6,5). Ξέρει κανείς αν ισχύει;

Δημοσ.

χχχχ

----------------------

Άκυρο το προηγούμενο πόστ, κατάλαβα λάθος.

Είναι πολύ σοβαρή δουλειά στο site που λες gtroza, το έχω αναφέρει και εγώ σε διαμάχες με iphone-άδες :Ρ

Δημοσ.

Κι ένα review από το HTC Magic . Πιστεύω οτι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στο Android με την έλευση του HTC Hero.

Στο androiddev γίνεται φοβερή δουλειά!! Ειδικά κάποια tutorials είναι άριστα !!!!

Δημοσ.
Στο motorola a1200 ξερει κανεις αν εχει περαστει χωρις προβληματα?

τα λεγόμενα ports θα παρουσιάζουν πάντα προβλήματα... Δεν νομίζω να υπάρχει καν τέτοια προσπάθεια πάντως...

Ο "δικός" μας Ventrix έχει αναφορά σε σελίδα για το android εδώ και πολύ καιρό

ρίξτε μιά ματιά

http://www.androiddev.gr/

.

:) άργησα αλλά το είδα!

Δημοσ.

καλημερα μιποσ ξερη καπιοσ ποσ βαζουμε τα themes στο magic??...ενο τα κατεβαζο απο το μαρκετ τα τοποθετο στο κηνητο αλα τπτ.....μιποσ θελη κανενα προγραματακη?...ευχαριστο πολυ

Δημοσ.
καλημερα μιποσ ξερη καπιοσ ποσ βαζουμε τα themes στο magic??...ενο τα κατεβαζο απο το μαρκετ τα τοποθετο στο κηνητο αλα τπτ.....μιποσ θελη κανενα προγραματακη?...ευχαριστο πολυ

Δεν ξέρω και πολλά από android αλλά ελπίζω να βοηθήσω.

Προγράμματα για αλλαγή home: ahome, sweeter home, open home, dxtop

[link]http://www.youtube.com/watch?v=nlm_f2e9tlY[/link]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...