_hopelesscase_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Έχω html σελίδες που περιέχουν από 2 swf αρχεία η καθεμία. Ενώ τοπικά τις δείχνουν και οι 2 browser κανονικά, όταν τις ανεβάζω (σε δωρεάν hosting υπηρεσία) δεν eμφανίζουν τα swf (ενώ στη σελίδα intro που είναι πάλι html με 1 swf embedded, το δείχνουν σωστά) Σκέφτηκα μήπως παίζει τίποτα με τα αρχεία javascript που αυτόματα δημιουργεί το Flash οταν κάνεις publish settings, αλλά δεν τα γνωρίζω σε βάθος...Απλά τα αφήνω στην ησυχία τους, ούτε που τα ανοίγω. Τέλος πάντων εφόσον το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο remote κι όχι στο local, δεν μπορεί να'χει γίνει κάποιο μπέρδεμα στον κώδικα.
hartzoua Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Επαλήθευσε ότι τα ονόματα των swf αρχείων σου είναι ακριβώς ίδια με αυτά που αναφέρεις στον html κώδικα. (η linux είναι case sensitive, σε αντίθεση με τα windows)
_hopelesscase_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Είναι σίγουρα σωστά. Άλλωστε χρησιμοποίησα τους αυτοματισμούς του Dreamweaver σ' αυτά τα σημεία της html που ενσωματώνεις τα swf. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- Αφαίρεσα εντελώς τα swf και το javascript που παράγει αυτόματα το Dreamweaver, και μετά ξανανέβασα μόνο το ένα swf και το js. Το έπαιζε κανονικά. Στη συνέχεια έκανα embed και το δεύτερο swf, δεν φτιάχτηκε καινούριο js, ανέβασα τη σελίδα και στη θέση του δεύτερου swf αφήνει απλά ένα κενό. Ίσως αυτό βοηθήσει λίγο να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κάπου στο js αρχείο; Εγώ δεν ξέρω να διαβάσω js. Από την άλλη, θα μου φαινόταν too much κοτζάμ Dreamweaver να δημιουργεί bug όταν κάνεις embed περισσότερα από ένα swf αρχεία σε μια σελίδα html. Μέσα στην html μπαίνει αυτόματα το ><script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script> αλλά αναφέρεται μόνο σε ένα αρχείο, όσα swf κι αν ανεβάσεις. Ό,τι έχετε ευχαρίστηση λοιπόν... Υπενθυμίζω ότι τοπικά τα βλέπω όλα τζάμι, σε remote server χαλάει το πράγμα.
djpaul1963 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ελεγξε τα pubblish settings του flash σχετικα με το security sandbox.
_hopelesscase_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Όσον αφορά τα παραπάνω, είχαν λυθεί με σβήσιμο/ξανα-uploading αρχείων από δω κι από κει. Δεν έμαθα ποτέ τι έφταιγε πραγματικά. Όμως τώρα ξανά, σε άλλη περίπτωση σελίδας, o Firefox δείχνει μόνο ένα από τα 2 swf που έχει η σελίδα. O ΙΕ τα δείχνει και τα 2, όλα τζάμι Και τοπικά στο PC φαίνονται και τα 2. Όταν τα ανεβαζω στο σέρβερ προκύπτει το πρόβλημα σε Firefox και μου εξαφανίζει το ένα. Δεν έχω ιδέα ποιο σέττινγκ του εν λόγω browser μπορεί να μπλοκάρει όλο αυτό. Ή κάποιο publish setting του αρχείου swf όταν το έσωνα στο Flash?
djpaul1963 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 o Firefox έχει προβλήματα με κάποια flash, ειδικά με όσα χρησιμοποιούν loaderinfo.events (όσα έχουν κάποιο preloader πχ). Αν τα έχεις φτιάξει εσύ τα swf δες αν μπορείς να αντικαταστήσεις το Progress.Event με Init.Complete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.