eu@ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εδω και λιγες μερες δε κανει sign in,μου εμφανιζει ενα παραθυρακι και λεει ''failed because the service is temporarily unavailable''.Αυτο συμβαινει για ωρες χωρις ποτε να κανει sing in...κανω επανακινηση αλλα παλι τιποτα..μονο αμα κλεισω και ανοιξω το pc...μηπως ξερετε τι μπορει να συμβαινει?Ευχαριστω!
we_will_rise Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Kάποιο απ'τα dll πειράχτηκε, και επίσης αν έχεις msn plus να ξέρεις ότι πολλές φορές αυτό κλατάρει τον messenger Όπως είπε και ο από πάνω, reinstall !
eu@ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 καλως,8α κανω reinstall και βλεπουμε!!!θενκς!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ---------- βασικα,απεγκατεστησα το plus...
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 το έχω πάθει άπειρες φορες... πας εργαλεία - επιλογές - σύνδεση και σου γραφει δεξιά αντιμετώπιση προβλημάτων. πατάς κάνει μια διαδικασία περιμένεις 1 λεπτό περίπου και μόλις τελειώσει σου λέει το prob και το διορθώνει! αν κανεις αυτό και δεν μπει πάλι σβήσε εντελώς το msn και τον φάκελο που μένει στα program φίλες και πέρασε το πάλι!
Tilemaxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Kάποιο απ'τα dll πειράχτηκε, και επίσης αν έχεις msn plus να ξέρεις ότι πολλές φορές αυτό κλατάρει τον messenger Όπως είπε και ο από πάνω, reinstall ! Το Msn Plus επηρεάζει μόνο όταν είναι φορτωμένο με add-ons. Αν έχει πολλά καλό θα ήταν να τα απεγκαταστήσει.
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το Msn Plus επηρεάζει μόνο όταν είναι φορτωμένο με add-ons. Αν έχει πολλά καλό θα ήταν να τα απεγκαταστήσει. 22 addons έχω και το msn μου πάει κανονικά! δεν παίζει ρολο ποσα addons έχει αλλα τι δουλειά κάνει το κάθε ένα.. υπάρχουν addons που ο άλλος με μερικές εντολές κάνει "όργια" στον υπολογιστή σου... μπορεί να έχει κανένα τέτοιο το παιδί που έχει το πρόβλημα και να του τo blockare... όλα είναι πιθανά...
eu@ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 απεγκατεστησα το plus και ειναι ενταξει τωρα..ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.