NteliX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090808.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 To prada phone αξιζει αραγε? εχει 236 ευρω εκπτωση, αλλα και παλι δεν με πειθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μπα επρεπε να ειναι πιο κατω http://www.gsmarena.com/lg_kf900_prada-2552.php Αλλα αν 8ελεις prada... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Να 'τανε GUCCI τοτε μαλιστα... Αλλα prada τι να το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Για το laptop Toshiba που κάνει έκπτωση τι έχετε να πείτε??Αξίζει να το αγοράσω?? Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω τσάντα για 16''!! Τι έχετε να πείτε εσείς???:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Για το laptop Toshiba που κάνει έκπτωση τι έχετε να πείτε??Αξίζει να το αγοράσω?? Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω τσάντα για 16''!! Τι έχετε να πείτε εσείς???:-D Εγω εχω του ωμου (σχολικη) περιπου με χωρισματα ... μια χαρα ... πανε σε κανa plaisio και δες ... μην μου πεις οτι κολλας τωρα στη τσαντα... υπαρχουν πολλες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Περιμένω να μου έρθει το acer σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Περιμένω να μου έρθει το acer σήμερα... Καλορίζικο το κουραδάκι! Ωραία φάση φαίνεται, άμα είχε χαμηλότερη τιμή και δεν ήταν Acer θα το έψηνα άσχημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 250 άνευ φπα το επηρα γιατί δεν έχω κατεβαστήρι και μου την σπάει το wd tv που αφήνει το passport να δουλεύει όταν το κλείνω... σε απλά ελληνικά ο αδερφός μου μόλις κονόμισε wd tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Κάνε review όταν το παραλάβεις. Με φωτό-βίντεο-benchmarks-παρουσιάσεις-slide shows-μπόλικα λόγια, ξέρεις εσύ, επαγγελματικά πράματα, όχι αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν αξιωθούν εκεί στο eshop να πάρουν μπρος θα το έχω και σήμερα... θα έχεις νέα μου και το review αργότερα που αρχίζει και η άδεια μου... btw με μπέρδεψε το "multimedia ποντίκι/πληκτρ."... αλλού το είδα ασύρματο, αλλού ενσύρματο... εγώ πάντως πήρα και ένα σετάκι ασύρματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 btw με μπέρδεψε το "multimedia ποντίκι/πληκτρ."... αλλού το είδα ασύρματο, αλλού ενσύρματο... εγώ πάντως πήρα και ένα σετάκι ασύρματα Ε, ναι. Να πιάνει από την πισίνα, να μη πιάνει; ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΚΥΛΟ ΤΑΞΙΚΕ ΕΧΘΡΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ε, ναι. Να πιάνει από την πισίνα, να μη πιάνει; ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΚΥΛΟ ΤΑΞΙΚΕ ΕΧΘΡΕ! ignoreeeee... ignoreeeeeeee... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.