Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά ξεχνάς πως μια εταιρεία έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται το προιον της. Είναι από τις λίγες εταιρείες που υποστηρίζει τόσο τα παιχνίδια της. Επίσης έχει την πολυτέλεια το παιχνίδι να το κάνει Polish όσο θέλει. Γιαυτό συναντάς σπάνια κολλήματα και Glitches. Επίσης το Online ΚΟμμάτι είναι τζάμπα και απείρως ευχρήστο σε σχέση με άλλες εταιρείες. (Windows live ξερατό). Δεν αρμέγει λεφτά από το Wow. Δεν πιστεύω πως το WOw ανταγωνίζεται στο SC2. Για όνομα είναι διαφορετικά παιχνίδια τελείως. Το ΝΤιαμπλο είναι διαφορετική υπόθεση. Επίσης η υπόθεση Lan έχει τη βάση της κατά τη γνώμη μου στο φαινόμενο Garena. Μιλάμε για 1000000 κόσμο να παίζει εικονικό Lan DOTa (custom map toy Warcraft) σε servers που δεν ανήκουν στην Blizzard και χωρίς να έχουν το αυθεντικό παιχνίδι. Και να πληρώνουν συνδρομή πολλοί από αυτούς 40 δολάρια το χρόνο. Ε δεν μπορώ να μην τους δικαιολογήσω.
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δεν διαφωνώ! Το μονο που με χαλάει όπως σου είπα είναι ότι χειρίζεται τα προϊόντα της με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντα υπέρ του ταμείου της αδιαφορώντας για το αν εμείς ξεροσταλιάζουμε για ένα παιχνίδι τόσα χρονια... Φυσικά και είναι δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει τα προϊόντα της αλλα εφόσον τα έχουν έτοιμα και έχουν σκοπό να τα αργήσουν και άλλο ας μην μας ξεμυαλίζουν... Όπως και να έχει μπορεί να μην παίρνω αυθεντικά παιχνίδια της blizzard (ως τώρα) αλλα μελλοντικά δεν αποκλείω τίποτα!Τα παλιά της πάντως δεν θα τα αγόραζα ποτε αυθεντικά! Τώρα όμως ετοιμάζει κολοσσούς στο gaming και δεν ξέρω αν καταφέρω να αντισταθώ από το να τους αγοράσω... Μπορεί να είπα σε προηγούμενο post ότι δεν θα πάρο ποτε παιχνίδι τις blizzard αυθεντικό όμως δεν αποκλείω τίποτα! Αν έχω τα λεφτά και την οικονομική άνεση να τα πάρω θα τα πάρω αρκει να μην εχουνε και αλλα 10 expansions που το ενα θα κανει αλλα 60evro..!
Xorxhs! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 το οτι εσυ ξεροσταλιαζεις σημαινει οτι κανει πολυ σωστα τη δουλεια της.
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 το οτι εσυ ξεροσταλιαζεις σημαινει οτι κανει πολυ σωστα τη δουλεια της. Δεν μιλαω για μενα! Εγω το μονο παιχνιδι που περιμενω απο τι blizzard ειναι το νεο MMO που ετοιμαζει! Ενοειται πως με ενδιαφερουν και τα αλλα, αλλα δεν καιγομαι κιολας! Υπαρχουν ομως πολοι περισοτεροι που ξεροσταλιαζουν για καποια παιχνιδια που ΠΙΘΑΝΩΝ να εχει ετοιμα. Οντως καλα τα λες οτι κανει καλα τη δουλεια της αλλα τοσα χρονια υπομονη???? Δεν ειναι πολλα? Οτι θα πουλησει το παιχνιδι ειναι σιγουρο, οτι θα βγαλει τα λεφτα (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΞΙΑ ΑΞΙΖΕΙ) θα τα βγαλει ομως ειναι πολλα τα χρονια και η αναμονη συνεχιζεται αοριστα αφου ακομα επισημη ανακοινωση δεν εχουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μπορεί να έχει έτοιμα κάποια παιχνίδια και να τα κυκλοφορεί όταν γεμίσουν τα ταμεία της! δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι τέτοιο, μιας και χρησιμοποιεί beta phases...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.