Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ναι εσένα περίμενε η Blizzard για να βγάλει λεφτά...LOL
ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 2010... ναι από ότι φαίνεται η Blizzard θα σπάσει την παράδοση... Αυτο να το δω και να μην το πιστεψω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2844344&postcount=693 και http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2844512&postcount=698 όχι rumors btw...
the_valliant Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2844344&postcount=693και http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2844512&postcount=698 όχι rumors btw... Διάβασα αυτά που λένε τα δύο λινκς και εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Blizzard -προσοχή: ΌΧΙ η Activision Blizzard!- θα κυκλοφορήσει δύο παιχνίδια μέσα στο 2010. Το ότι το Singularity θα βγει μέσα στο 2010 είναι άσχετο με το θέμα μας. Εξακολουθώ να ΜΗΝ πιστεύω ότι το Diablo 3 ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 (αλλά στις αρχές/μέσα του 2011, καθαρά από hunch). Όπως πιστεύω ότι δεν θα βγάλει η Blizz δύο παιχνίδια στην ίδια χρονιά. Υπάρχει κάτι άλλο που μου ξεφεύγει;
sarisn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι το D3 ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει πριν το 2011
linuxovios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ναι εσένα περίμενε η Blizzard για να βγάλει λεφτά...LOL http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html 97.000 υπογραφές. Ευελπιστώ να επηρεάσω 10 μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ευελπιστώ αυτοί να επηρεάσουν άλλους 10 κ.ο.κ. Δεν είμαι είρωνας σαν και σένα.
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html 97.000 υπογραφές. Ευελπιστώ να επηρεάσω 10 μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ευελπιστώ αυτοί να επηρεάσουν άλλους 10 κ.ο.κ. Δεν είμαι είρωνας σαν και σένα. αν και δεν με αφορά το θέμα γιατί πολύ απλά αυθεντικό παιχνίδι τις blizzard δεν πρόκειται ποτε να πάρο (εκτος wow και ίσος του νέου τις MMO) θα συμμετέχω και εγώ γιατί πολύ απλά μου τι σπάνε οι εταιρείες που σκέφτονται μονο την τσέπη τους και όχι τον gamer! και παω στοίχημα ότι μέχρι να βγει το παιχνίδι όχι 10 αλλα 110 ατομα θα επηρεάσεις γιατί πολύ απλά το game πριν τα μέσα του 2010 δεν θα βγει...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 αν και δεν με αφορά το θέμα γιατί πολύ απλά αυθεντικό παιχνίδι τις blizzard δεν πρόκειται ποτε να πάρο (εκτος wow και ίσος του νέου τις MMO) θα συμμετέχω και εγώ γιατί πολύ απλά μου τι σπάνε οι εταιρείες που σκέφτονται μονο την τσέπη τους και όχι τον gamer! και παω στοίχημα ότι μέχρι να βγει το παιχνίδι όχι 10 αλλα 110 ατομα θα επηρεάσεις γιατί πολύ απλά το game πριν τα μέσα του 2010 δεν θα βγει... Κοιτα καμια εταιρια δεν ειναι φιλαθρωπικο ιδρυμα για να σκεφτει τον gamer. Να πουλησει θελει και απλα εκμεταλευεται στο μεγιστο τη φημη της. Τωρα καποιους δεν θα τους νοιαξει και καποιους θα τους τη σπασει απιστευτα γιατι οντως καμια φορα το δειχνουν οτι πραγματικα το -πατανε- το θεμα μεχρι να το ξεζουμισουν τελειως. Το ζητημα ειναι το ιδιο το προιον να ειναι αυτο που αρμοζει στο ονομα Blizzard και οχι κατι σαν το τελευταιο expansion του WoW. Αν το προιον ειναι ανταξιο του ονοματος Blizzard τοτε δεν νομιζω οτι σε γενικες γραμμες θα εχει προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 http://www.petitiononline.com/LANSC2/petition.html 97.000 υπογραφές. Ευελπιστώ να επηρεάσω 10 μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ευελπιστώ αυτοί να επηρεάσουν άλλους 10 κ.ο.κ. Δεν είμαι είρωνας σαν και σένα. sorry αλλά προτιμώ να ξοδεύω το χρόνο μου σε πιο χρήσιμα πράγματα όπως πχ να ξύνω την μύτη μου, από το να προσπαθώ να πείσω άλλους να υπογράψουν petition για ένα game ή να μην το αγοράσουν επειδή δεν έχει lan capability... για τέτοια πράγματα θα είμαι είρωνας...
Tmark Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγώ θα το πω αλλιώς. Υπάρχουν 100 άλλα πιο σημαντικά πράγματα στα οποία πρέπει να βάλεις την υπογραφή σου αλλα δεν το κάνεις.Όχι εσυ συγκεκριμένα, κι εγώ και άλλοι 10.000.000
linuxovios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 sorry αλλά προτιμώ να ξοδεύω το χρόνο μου σε πιο χρήσιμα πράγματα όπως πχ να ξύνω την μύτη μου, από το να προσπαθώ να πείσω άλλους να υπογράψουν petition για ένα game ή να μην το αγοράσουν επειδή δεν έχει lan capability... για τέτοια πράγματα θα είμαι είρωνας... Ξύσε όποιο σημείο του σώματός σου θέλεις. 1) Δεν είπα σε κανένα να υπογράψει το petition 2) Άμα σε χαλάει το θέμα του petition, γιατί απαντάς? 3) Επειδή εσένα δε σε νοιάζει το lan capability δε σημαίνει ότι δε νοιάζει και άλλους.
Bspus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Υ.Γ. Blizzard, σου έχω νέα : ΔΕ θα αγοράσω κανένα original game από εσένα αν δεν αναθεωρήσεις σχετικά με το lan στο SC2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Ναι αλλα τοσο ζουμερα και γλυκα πορτοκαλια πουθενα αλλου δυστυχως...
Xorxhs! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εγώ θα το πω αλλιώς. Υπάρχουν 100 άλλα πιο σημαντικά πράγματα στα οποία πρέπει να βάλεις την υπογραφή σου αλλα δεν το κάνεις.Όχι εσυ συγκεκριμένα, κι εγώ και άλλοι 10.000.000 Οπότε δεν συμμετεχουμε πουθενα και ειμαστε ολοι happy.....
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 αν και δεν με αφορά το θέμα γιατί πολύ απλά αυθεντικό παιχνίδι τις blizzard δεν πρόκειται ποτε να πάρο (εκτος wow και ίσος του νέου τις MMO) θα συμμετέχω και εγώ γιατί πολύ απλά μου τι σπάνε οι εταιρείες που σκέφτονται μονο την τσέπη τους και όχι τον gamer! και παω στοίχημα ότι μέχρι να βγει το παιχνίδι όχι 10 αλλα 110 ατομα θα επηρεάσεις γιατί πολύ απλά το game πριν τα μέσα του 2010 δεν θα βγει... Γιατί δεν παίρνεις αυθεντικό παιχνίδι της Blizzard? παίζει να είναι ίσως η μόνη εταιρεία που αξίζει να παίρνεις αυθεντικά.
SpellStormer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Γιατί δεν παίρνεις αυθεντικό παιχνίδι της Blizzard? παίζει να είναι ίσως η μόνη εταιρεία που αξίζει να παίρνεις αυθεντικά. Επειδή μου τι δίνει αυτό που κάνει! Μπορεί να έχει έτοιμα κάποια παιχνίδια και να τα κυκλοφορεί όταν γεμίσουν τα ταμεία της! Δεν λέω ότι άλλες εταιρείες δεν το κάνουν αλλα από τη στιγμή που το κάνει τόσο έντονα και φαίνεται ότι το κάνει για την τσεπαρα της έτσι και εγω δεν θα αγοράσω παιχνιδι της (εκτος αν είναι online!). Βεβαια ανάγκη δεν έχει εμενα η blizzard απλά όπως μας φέρεται της φέρομαι... και οχι μονο στην blizzard αλλα και σε αλλες ετερειες που παιζουν το δικο τους παιχνιδι! Δεν λεω οτι μια ετερεια ειναι φιλανθρωπικο υδριμα και θα κοιταξει εμας αλλα ειμαστε τοσοι που περιμενουμε τα νεα της παιχνιδια και σιγουρα τα εχει ετοιμα ομως... θα περιμενουμε ποτε θα γεμισουν τα ταμεια της απο το wow για να παιξουμε sc2 η diablo3 ωστε να μην χασει τα λεφτα του wow που ακομα βγαζει... Αυτο που λες οτι ίσως ειναι η μόνη εταιρεία που αξίζει να παίρνεις αυθεντικά παιχνιδια της, ναι συμφωνω γιατι εχουν ποιοτητα τα παιχνιδια της και δεν ειναι προχειροφτιγμενα απλα η ολη σταση της απεναντι μας ειναι πολυ... χαλια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.