witty Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Πριν μερικές μέρες απέκτησα το SE C 905. Θέλω όταν με καλούνε να ακούνε ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Επειδή δε γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία και ποια βήματα χρειάζεται να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Dark_son20 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 για όταν σε καλούνε να ακούνε είναι βάση του φορέα σου και της database που έχει και όχι οποιο θες...
witty Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Υπάρχει κάποια χρέωση για την υπηρεσία? Ή κάτι άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη?
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ναι υπαρχει καποια χρεωση αλλα μια φορα μονο για την επιλογη τραγουδιου.Αναλογα τον παροχο που εχεις (wind,vodafone,cosmote) παιρνεις σε ενα νουμερο και ακολουθεις τις οδηγιες.
witty Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Kαλημέρα, Είμαι στην Cosmote με εταιρικό πρόγραμμα. http://callingtunes.mycosmos.gr/inde...catid=12165390 Το κομμάτι που θέλω να έχω είναι η μελωδία που υπάρχει στην ταινία "The Godfather". Έψαξα στο σύνδεσμο που παρέθεσα πιο πάνω, αλλά δεν υπάρχει. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.