bachtis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Θέλω να αλλάξω την έκδοση των windows που έχω γι αυτό και θέλω να κάνω fornat.... Όμως όταν βάζω το cd και κάνω επανεκκίνηση δεν γίνεται τίποτα, δηλ δεν βλέπει το cd ώστε να μου βγάλει μήνυμα press any key to boot from cd... Και το έχω βάλει να boot-άρει από cd για να σας προλάβω....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μερικά BIOS για να μπουτάρουν απο CD πρέπει να πατήσεις εσύ ένα τυχαίο κουμπί χωρίς να στο βγάλει αυτό. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου.
bachtis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 @Tlemaxx Δεν μου βγάζει κάτι στα links... @Tmark Σίγουρα...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ξαναγράψε το CD με μικρότερη ταχύτητα εγγραφής. 4x καλά είναι.
bachtis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 @Τilemaxx Τελικά δεν ήταν link ε; @pisio Πώς το τσεκάρω αυτό;;;
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Βασικα οπος ειπε και καποιος αλλος ποιο πανω ελεγξε το dvd αν ειναι bootable. Αν ξαναγραψεις το dvd και δεν κανει boot δοκιμασε το σε καποιο αλλο pc. Αν το αλλο pc δεν bootαρει σημενει οτι το iso που εχεις δεν ειναι bootable(και αν το αλλο pc bootαρει σημενει οτι κατι εκανες λαθος με το bios στο pc σου).
bachtis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Πώς θα το τσεκάρω αν είναι bootable το cd;; btw τσέκαρα το παλίο cd των windows και κάνει boot από εκεί, άρα είναι θέμα cd!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.