ababapanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εχω το flashget 2.02 και ενω παλια οταν εκανα copy πολλα links μαζι για το rapidshare μου τα επερνε για κατεβασμα κανονικα, τωρα δεν μου γινεται και πρεπει να τα βαζω ενα ενα. πως μπορω να το φτιαξω?
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αυτο εννοεις οτι αλλαξε αφου εβαλες τον IE8?
ababapanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 απλα εκανα φορματ και περασα windows 7, τι πρεπει να κανω για να μου περνει το flashget ομα μαζι τα links?
ababapanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ενα ακομα προβλημα που βλεπω τωρα με το νεο flashget και δεν μου το εχει ξανα κανει ειναι οτι με τα αρχεια που βαζω απο rapidshare για download, οταν πατησω σε καποιο pause και παω να το ξανα ξεκινησω δεν κατεβενει, ενω αν δεν πατησω pause γινεται download καννικα. Τι μπορει να φτεει για αυτο?
tolkki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Το flashget το χρησιμοποιεις για να κατεβαζεις απο rapidshare?
tolkki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Αυτο γραφω και παραπανω... Σορυ δεν το ειδα. Λοιπον χρησιμοποιηουσα το εν λογω προγραμμα κι εγω για ενα χρονο περιπου μεχρι που καθησα και μετρησα και ανακαλυψα οτι το flashget σου τρωει περιπου μεχρι και 30% απο αυτα που κατεβαζεις.Κατεβαζεις δηλ 100MB και σου χρεωνει 130MB.Καταλαβαινεις σε μεγαλυτερο τραφικ ποσο πολυ πλερωνεις νταβατζιλικι.Θα σου προτεινα το Internet Download manager που ειναι της ιδιας φιλοσοφιας και πολυ γρηγοροτερο. Απο εκει και περα νομιζω οτι υπαρχει ρυθμιση που λεει "Download links from clipboard" ή καπως ετσι.Πρεπει να τικαρεις αυτη τη ρυθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.