Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator 3855

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο θα μου έρθει το συγκεκριμένο GPS. Ήθελα να ρωτήσω για νέους χάρτες από που τους παίρνω; Τους βρίσκεις από εδώ και από εκεί, αλλά θέλω νόμιμα. Ένας φίλος μου είχε το Mio C220 και είχε περάσει για το Destinator 7 χάρτες νέους και συνέχεια του κολλούσε, μόνο με ένα χάρτη δούλευε καλά (V.97, με V.115, V.116 έτρωγε κολλήματα, χανόταν το σήμα για 2 δεύτερα). Λέτε να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το MLS; Αν έχω προβλήματα που το επιστρέφω ή ζητάω βοήθεια; Από εκεί που θα το αγοράσω ή από την αντιπροσωπεία;

Δημοσ.

Με τους κωδικους που θα σου ερθουν κανε εγγραφη στο http://www.ngi.gr που για την ωρα εχει τους χαρτες για destinator που εχουν τα mls.Απο εκει κατεβαζεις τον τελευταιαο αν δεν τον εχει ηδη το μηχανακι.

Δημοσ.

Το πήρα και έχει χάρτη 2009 V.40054. Πρώτη φορά έχω δει τέτοιον χάρτη. Δεν ήξερα ότι είχαν κυκλοφορήσει του 2009 χάρτες. Σήμερα δουλεύω. Δοκιμές θα αρχίσω από την Τετάρτη ή Πέμπτη.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:23 ----------

Στο μεταξύ στο site της NGI που έκανα εγγραφή το ποιον πρόσφατο χάρτη που έχει είναι ο 2008.Q4.116.EL.PN.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι μια χαρά. Πολύ ευχαριστημένος. Όλα τέλεια. Απλό και λιτό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί το gps έχει τον 2009 V.40054 και στο site της NGI ο πιο πρόσφατος είναι ο 2008.Q1.99??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...