greeneye Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εχω το blade 125 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω το μηχανακι ειναι μια χαρα,μηχανικα κτλ το φλοτερ της βενζινης δεν παει καλα,παιζει πολυ ο δεικτης,ειδικα σε ανηφορες και κατηφορες... ενω αλλαχα 2-3 φλοτερακια δεν διορθωνεται με τιποτα...εχει κανεις το ιδιο? το διαολο ολα τα φλοτερακια ειναι ελατωματικα? τι παει στραβα? να τονισω εδω οτι ο μηχανικος μου ειναι παρα πολυ καλος,εδω και χρονια τον ξερω και εχει απηβδισει και αυτος! ευχαριστω
Userision Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ειχα το ιδιο πρόβλημα θυμαμαι σε ενα παπακι μου, το πηγα στον μηχανικο και το μονο που εκανε ήτανε να το φτιαξει και μετα απο 2 ημέρες πάλι το ίδιο και ετσι το ειχα αφήσει. Πήγαινε το σε καναν αλλο μαστορα μπας και ξερει.
eSATA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Exω το blade 50:-). Ο δεικτης και σε εμενα πεφτει αποτομα. Δε το εχω παει σε μαστορα γτ δε προκειται να το φτιαξει. Μαθε να το υπολογιζεις μονος σου.
greeneye Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 φτου...την πατισαμε! κακα μαντατα... κανεις που να εχει το ιδιο παπακι με μενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.