Προς το περιεχόμενο

Εχω κολλησει κατι!

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

Εχω ενα μικρο προβλημα με το laptop. Εχω εγκαταστησει το WOT εχτενσιον στο firefox που μου λεει ποια σιτες ειναι καθαρα και ασφαλεις και ποια οχι. Απο λαθος μου ομως πατησα το ignore and go to site αντι να βγω απο τη σελιδα και πρεπει να εχω κολλησει καποιο ιο η adware και spyware. Αφου πηγα στη σελιδα μετα μου αρχισανε να ανοιγουνε διαφορα παραθυρα απο το ιντερνετ explorer. Πατησα alt ctrl del και τα εκλεισα. Εκανα ρεσταρτ τον υπολογιστη και μετα με το avg antivirus εκανα scan. Δε βρηκε τιποτα. Μετα δοκιμασα με το adaware και παλι τιποτα. Μετα κατεβασα το system mechanic 10 και βρηκε μερικα προβληματα τα οποια εφτιαξα. Μετα ξαναεκανα scan με το avg και βρηκε και αυτο ενα προβλημα που παλι εκανα δελετε. Το προβλημα ομως συνεχιζετε και μου πεταγετε ενα pop up που και που, αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες σελιδες δεν κανουν full load. Για παραδειγμα πηγαινω στο youtube και μερικες φορες φενονται μονο μερικα απο τα comments ενο η σελιδα κανει loading και δε σταματαει. Η στο facebook οταν κανω sign in δεν εμφανιζετε το προφιλ μου και πρεπει να πατησω home για να εμφανιστει. Δοκιμασα να κανω restore σε διαφορετικες ημερομηνιες και λεει οτι υπηρχε προβλημα και δεν εκανε restore. Τι μπορω να κανω να φτιαξω το προβλημα; Φορματ δε θελω και ουτε μπορω να κανω καθος δεν εχω το cd. :mad:

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω αλλα δε γινεται τιποτα. Τα δοκιμασα ολα τα προγραμματα και δε λεει να φτιαξει. Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει avg, adaware, system mechanic, spybot and destroy, spyware doctor, malwarebytes και λενε οτι τα κανανε delete η moved to virus vault και μετα μολις κανω ρεσταρτ παλι το ιδιο προβλημα..

αποφασισα να το κανω φορματ. Δεν εχω να χασω και τιποτα γιατι πριν 2 βδομαδες το πηρα. Το μονο προβλημα ειναι οτι χρειαζομαι cd το οποιο δεν εχω χωρις cd γινεται η δουλεια ? πηγα στο toshiba disc creator για να κανω recovery cd αλλα λεει θελει 3 dvd, με cd-r γινεται η δουλεια; γιατι εχω μονο ενα dvd αδειο..επισης υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε recovery cd και bootable cd η ειναι το ιδιο;:o

edit: κατεβασα το trend micro internet security και το εσβησε. Οποιος εχει παρομοιο προβλημα του το συνιστω!

Δημοσ.
παιδια ευχαριστω αλλα δε γινεται τιποτα. Τα δοκιμασα ολα τα προγραμματα και δε λεει να φτιαξει. Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει avg, adaware, system mechanic, spybot and destroy, spyware doctor, malwarebytes και λενε οτι τα κανανε delete η moved to virus vault και μετα μολις κανω ρεσταρτ παλι το ιδιο προβλημα..

αποφασισα να το κανω φορματ. Δεν εχω να χασω και τιποτα γιατι πριν 2 βδομαδες το πηρα. Το μονο προβλημα ειναι οτι χρειαζομαι cd το οποιο δεν εχω χωρις cd γινεται η δουλεια ? πηγα στο toshiba disc creator για να κανω recovery cd αλλα λεει θελει 3 dvd, με cd-r γινεται η δουλεια; γιατι εχω μονο ενα dvd αδειο..επισης υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σε recovery cd και bootable cd η ειναι το ιδιο;:o

δοκιμασε σε safe mode με το malwarebytes.

αν δεν τα καταφερεις και θες να κανεις φορματ νομιζω οτι τα τοσιμπα εχουν επιλογη απο το bios η με καποιο συνδυασμο πληκτρων να κανουν recovery το λειτουργικο στην αρχικη του κατασταση

Δημοσ.
δοκιμασε και το νεο antivirus της ms,ειναι φοβερο σε κατι τετοια malware,τα αποδεκατιζει.

Της microfost εννοεις? Το χεις δοκιμασει ? ειναι ελαφρυ καταρχειν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...