panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ελπιζω να σας αρεσε ο τιτλος.μιας και που το site leoforeia.gr εκλεισε,και κανεις δε ξερει τι απεγινε...ρωταω εδω που ειναι μεγαλο φορουμ. λοιπον ειμαι και κατοικω πειραια. με ποιο λεωφορειο παω στα κτελ του κηφισου?[για να παρω κτελ για σπαρτη,κεεμ] εψαξα στο you drive.gr και λεει να παρω ηλεκτρικο και να παω ομονοια και να παρω το 051:cry: ...ομω; ετσι κανω κυκλο πιστευω!?εχει παρει το ματι μου το 420 στον πειραια,ειναι απ τα μονα λεωφορεια που δεν εχω επιβιβαστει ποτε.κοιταξα ΟΑΣΑ.τζιαρ αλλα εκει απλα λεει "ΣΤ. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ". ειναι αυτο που με ενδιαφερει??δλδ επιβιβαζομαι στον πειραια και με παει?η θα με παει σε κανα αλλο υπεραστικο σταθμο?γιατι βλεπω στο udrive οτι εχει δυο κουκιδες οταν εβαλα το φιλτρο για κτελ ενα στο κηφισο και ενα πιο πανω και λεει λιοσιων η κατι τετοιο...να παρω εν ολιγοις το 420 ή θα κανω γκάφα???ευχαριστω εκ των προτερων και καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους ΥΓ δεν εχω ταξιδεψει ποτε με κτελ και γι αυτο δε ξερω πως να παω εκει
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327609
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.