Userision Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη "" την μια την πεταξα και την αλλη δεν την υπεγραψα"" πιστευεις οτι το κρατος δεν εχει δικλειδες για να παρει τα λεφτα του? ειτε μεσω εφοριας ,ειτε μεσω δικαστηριου που θα παει 100 τοις 100 η δευτερη ,γιατι κληση που δεν υπογραφεται παει δικασιμο ( μην εχει γινει κιολας το δικαστηριο χωρις να μην εχεις παρει πρεφα τιποτα) θα τις πληρωσεις θες δε θες ,γιατι λοιπον βασανιζεσαι και δεν τις πληρωνες τοτε που θα ηταν τα μισα λεφτα? Εσενα σε προσλαβα για δικηγορο; Ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του τελικα! Ελεος! Γιατι ρε με ρωτησες να πληρωσω ρε τα μισα; Ρε με ρωτησες ρε ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΡΕ (δευτερη περιπτωση) ; Κρατα την γνωμη σου για καποιον αλλο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:59 ---------- Μην το ψάχνεις.....όλοι οι...."Ελληνάρες" είναι οι "έξυπνοι" της υπόθεσης και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τους πάντες!Ειδικά όταν παρανομούν και είναι 10000000% δικό τους το φταίξιμο ακόμα κι εκεί λένε ένα "ωχ αδερφέ",το κράτος φταίει,δεν ξέρουν την δουλειά τους κ.α. και τους γράφουν όλους εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι! Εγώ ίσα ίσα σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πολλαπλασιάζονται τα πρόστιμα μήπως και κάποιοι βάλουν μυαλό. Εσυ εισαι μαγκας τωρα και τα λες αυτα; αχα0α0α0χα00αχ0α0 χωρις να ξερεις τι εγινε. Ελεος, αλλα ρωτησαμε αλλα απαντανε.. "μαγκες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolkki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του τελικα! Ελεος! Γιατι ρε με ρωτησες να πληρωσω ρε τα μισα; Ρε με ρωτησες ρε ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΡΕ (δευτερη περιπτωση) ; Κρατα την γνωμη σου για καποιον αλλο! Εφταιγες δεν εφταιγες απο τη στιγμη που δεν πηγες μεσα σε 3 μερες να κανεις ενσταση τωρα θα τα πληρωσεις ολοκληρα αφου δε σου αρεσαν τα μισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Σχετικά με το λόγο για τον οποίο έφαγες την κλήσης που ανέφερες. Ήμουν πριν 7 με 8 χρόνια από Θεσσαλονίκη για επαρχία με τον πατέρα μου στο πίσω κάθισμα και μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω μία εγχείρισης. Ήτανε στο πίσω κάθισμα ξαπλωμένος και ξαφνικά αισθάνθηκε ένα πόσο στο σημείο της εγχείρησης. Ήμουν στη μέση της διαδρομής και δεν είχε ούτε κέντρο υγείας εκεί κοντά, οπότε ανέπτυξα ταχύτητα για να φθάσω γρήγορα στο νοσοκομείο της πόλης που μένω. Με πλησίασε εμένα και τον πίσω μετά ένας τροχονόμος εν κίνηση και μας έκανε νόημα να πάμε δεξιά. Μου λέει "προσπέρασες σε διπλή γραμμή". Του έβγαλα τα χαρτιά που πριν λίγο είχα πάρει από το νοσοκομείο για την εγχείριση, το εξιτήριο και του είπα πως ο άνθρωπος πονάει και επιβάλλεται να πάω ταχύτερα. Τα κοίταξε τα χαρτια, είδε τον πατέρα μου κουλουριασμένο στο πίσω κάθισμα. Λέει "έχεις δίκιο, όμως τον άλλον οδηγό τι να τον κάνω; θα γράψω και τους δυό σας και πάνε αύριο στον διοικητή τροχαίας του χωριού από όπου περνούσε ο δρόμος να σου σβήσει την κλήση. Στην κλήση κλασικά είχε τη δικάσιμο για αν δεν πλήρωνα το πρόστιμο. Πήγα την άλλη μέρα στο διοικητή διανύοντας 140 χιλιόμετρα από την πόλη μου, βρήκα το διοικητή, του έδειξα τα χαρτιά του νοσοκομείου για να αιτιολογήσω την παράβασή μου. Η απάντησή του; "Κύριε στο δικαστήριο αυτά, καλημέρα σας". Υπάρχουν φορές που τρως κλήση χωρίς να λάβει υπόψην του ο τροχονόμος και άλλες συνθήκες. Ένας φίλος μου με τα νέα πρόστιμα για κράνος, τρεις φορές τον γράψανε και τις τρεις πήγε στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να πληρώσει κλήση και αθωώθηκε!! Στον ξάδερφό μου με αναμμένα προβολάκια λόγω ομίχλης τον σταμάτησαν και τον έδωσαν πρόστιμο για τα προβολάκια. Σε ερώτησή του "γιατί δε γράφετε και τους άλλους που έχουν αναμμένα τα προβολάκια τους;" η απάντηση ήτανε "μήπως θες να σε γράψουμε και για άλλα πράγματα;" και τον ειρωνεύτηκαν για την περιοχή από την οποία ήτανε (Αθήνα - Θεσσαλονίκη δε λέω από που, αλλά ήτανε από μία από τις δύο πόλεις και όταν πήγε στην άλλη το πλήρωμα ενός περιπολικού έβγαλε το άχτι του λόγω πινακίδων που δήλωναν την πόλη προς τα κάτω ή προς τα πάνω στην Ελλάδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εσενα σε προσλαβα για δικηγορο; Ο καθενας λεει το κοντο και το μακρυ του τελικα! Ελεος! Γιατι ρε με ρωτησες να πληρωσω ρε τα μισα; Ρε με ρωτησες ρε ΑΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΡΕ (δευτερη περιπτωση) ; Κρατα την γνωμη σου για καποιον αλλο! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:59 ---------- Εσυ εισαι μαγκας τωρα και τα λες αυτα; αχα0α0α0χα00αχ0α0 χωρις να ξερεις τι εγινε. Ελεος, αλλα ρωτησαμε αλλα απαντανε.. "μαγκες" Μα καλά πλάκα μας κάνεις;Τι δεν έφταιγες;Στην μία περίπτωση είχες πρόβλημα με την πινακίδα και στην άλλη ΔΕΝ φορούσες κράνος!!!Δεν υπάρχει φταίω δεν φταίω σε αυτά!Δεν είναι περίπτωση όπως του παιδιού πιο πάνω με το νοσοκομείο!Η περίπτωση σου δηλαδή ήταν για να σε γράψουν!Μάθε να φοράς κράνος (για την δική σου ασφάλεια πρώτα) και αφήστε όλοι τις δικαιολογίες τύπου "ζεσταίνομαι με το κράνος,στενάχωρο το κράνος,μην χαλάσει το μαλλί κ.α."! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Userision Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Σχετικά με το λόγο για τον οποίο έφαγες την κλήσης που ανέφερες. Ήμουν πριν 7 με 8 χρόνια από Θεσσαλονίκη για επαρχία με τον πατέρα μου στο πίσω κάθισμα και μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω μία εγχείρισης. Ήτανε στο πίσω κάθισμα ξαπλωμένος και ξαφνικά αισθάνθηκε ένα πόσο στο σημείο της εγχείρησης. Ήμουν στη μέση της διαδρομής και δεν είχε ούτε κέντρο υγείας εκεί κοντά, οπότε ανέπτυξα ταχύτητα για να φθάσω γρήγορα στο νοσοκομείο της πόλης που μένω. Με πλησίασε εμένα και τον πίσω μετά ένας τροχονόμος εν κίνηση και μας έκανε νόημα να πάμε δεξιά. Μου λέει "προσπέρασες σε διπλή γραμμή". Του έβγαλα τα χαρτιά που πριν λίγο είχα πάρει από το νοσοκομείο για την εγχείριση, το εξιτήριο και του είπα πως ο άνθρωπος πονάει και επιβάλλεται να πάω ταχύτερα. Τα κοίταξε τα χαρτια, είδε τον πατέρα μου κουλουριασμένο στο πίσω κάθισμα. Λέει "έχεις δίκιο, όμως τον άλλον οδηγό τι να τον κάνω; θα γράψω και τους δυό σας και πάνε αύριο στον διοικητή τροχαίας του χωριού από όπου περνούσε ο δρόμος να σου σβήσει την κλήση. Στην κλήση κλασικά είχε τη δικάσιμο για αν δεν πλήρωνα το πρόστιμο. Πήγα την άλλη μέρα στο διοικητή διανύοντας 140 χιλιόμετρα από την πόλη μου, βρήκα το διοικητή, του έδειξα τα χαρτιά του νοσοκομείου για να αιτιολογήσω την παράβασή μου. Η απάντησή του; "Κύριε στο δικαστήριο αυτά, καλημέρα σας". Υπάρχουν φορές που τρως κλήση χωρίς να λάβει υπόψην του ο τροχονόμος και άλλες συνθήκες. Ένας φίλος μου με τα νέα πρόστιμα για κράνος, τρεις φορές τον γράψανε και τις τρεις πήγε στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να πληρώσει κλήση και αθωώθηκε!! Στον ξάδερφό μου με αναμμένα προβολάκια λόγω ομίχλης τον σταμάτησαν και τον έδωσαν πρόστιμο για τα προβολάκια. Σε ερώτησή του "γιατί δε γράφετε και τους άλλους που έχουν αναμμένα τα προβολάκια τους;" η απάντηση ήτανε "μήπως θες να σε γράψουμε και για άλλα πράγματα;" και τον ειρωνεύτηκαν για την περιοχή από την οποία ήτανε (Αθήνα - Θεσσαλονίκη δε λέω από που, αλλά ήτανε από μία από τις δύο πόλεις και όταν πήγε στην άλλη το πλήρωμα ενός περιπολικού έβγαλε το άχτι του λόγω πινακίδων που δήλωναν την πόλη προς τα κάτω ή προς τα πάνω στην Ελλάδα). alex89 επιτελους ενας ανθρωπος οπως εσυ λες πως εχουνε τα πραγματα! Οι αλλοι εδω μεσα ειναι εξυπνοι και νομιζουνε οτι τους κατεβει.. Ελεος.. Εγω ειχα παει στο γραφειο ακροασεων στην Τροχαια και μου κανει "Συγνωμη δεν μπορω να κανω τιποτα" Χαχα! Σε οποιον αρεσε η φατσα του την εσβηνε ! ΕΛΕΟΣ! Ετσι πες τα να μαθαινουνε και αλλοι! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:42 ---------- Εφταιγες δεν εφταιγες απο τη στιγμη που δεν πηγες μεσα σε 3 μερες να κανεις ενσταση τωρα θα τα πληρωσεις ολοκληρα αφου δε σου αρεσαν τα μισα Ποιος σου ειπε οτι δεν πηγα; Διαβαζε λιγο ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIGITHEOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δεν κατεβαινω στο επιπεδο σου φιλε μου .οπως σου μιλω ευγενικα εγω, ετσι εχω την απαιτηση να μου μιλας και συ χωρις "ρε" και χαρακτηρισμους. να εισαι καλα, η συζητηση για μενα τουλαχιστον τελειωνει εδω καλη σου νυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Userision Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δεν κατεβαινω στο επιπεδο σου φιλε μου .οπως σου μιλω ευγενικα εγω, ετσι εχω την απαιτηση να μου μιλας και συ χωρις "ρε" και χαρακτηρισμους. να εισαι καλα, η συζητηση για μενα τουλαχιστον τελειωνει εδω καλη σου νυχτα. Χαμογελατε κανει τους αλλους να ανησυχουν! Αντε γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 DIGITHEOS μην δίνεις σημασία!Συγκρίνει την περίπτωση του με μια άσχετη εντελώς! Userision με αυτά που μας λες δεν δικαιολογείσαι με τίποτα!Καλά έκαναν και σε έγραψαν! Επίσης ΑΝ ΔΕΝ πήρες την κλήση στα χέρια σου για τον χ,ψ λόγο πάλι δεν είσαι δικαιολογημένος για πολλούς λόγους!Αλλά κι έτσι να είναι μπορούσες να πας στο τμήμα,να τους πεις τι έγινε και πάλι θα την πλήρωνες και θα ήσουν καλυμμένος (ενημερωτικά.....έχουν κι εκείνοι αντίγραφο της κλήσης σου...!!!)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια με τον καινουργιο ΚΟΚ δεν υπαρχει δικαστηριο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.