Προς το περιεχόμενο

Κλησεις απο αστυνομια

Userision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, πριν πολυ καιρο (2 μηνες) με γραψανε για την πινακιδα στο παπακι μου.. Η κληση ητανε 300 ευρω και αυτοματος την πεταξα.. Και αλλη μια φορα με κραψανε για κρανος αλλα την κληση δεν την υπεγραψα και ετσι δεν μου την δωσανε;

Με αυτες τις 2 κλησεις τι θα γινει; Πως γινετε να τις πληρωσω;

***ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ***

Αν περασουν 10 μερες και δεν εχεις πληρωσει την κληση δεν μπορεις να πας στο ταχυδρομειο να την πληρωσεις λενε. Ξερετε που πληρωνονται μετα τις 10 μερες; Τις τροχαιας οι κλησεις μετα απο 10 μερες που μπορουν να πληρωθουνε; Γνωριζει κανεις τιποτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπορεις να περιμενεις καποιους μηνες για να ερθει χαρτι σπιτι σου που θα λεει ποσες κλησεις εχεις απληρωτες και που πρεπει να πας να πληρωσεις.

Για κατι πιο συντομο δε γνωριζω

Mπορεις να περιμενεις καποιους μηνες για να ερθει χαρτι σπιτι σου που θα λεει ποσες κλησεις εχεις απληρωτες και που πρεπει να πας να πληρωσεις.

Για κατι πιο συντομο δε γνωριζω

Θα εχουνε μπει στην εφορια; Η πρωτα σου στελνουνε χαρτι και μετα πανε εφορια αν δεν πληρωσεις;

Θα εχουνε μπει στην εφορια; Η πρωτα σου στελνουνε χαρτι και μετα πανε εφορια αν δεν πληρωσεις;

Δεν μπαινουν κατευθειαν.Αν δε πληρωσεις και τοτε μπαινουν

Δεν μπαινουν κατευθειαν.Αν δε πληρωσεις και τοτε μπαινουν

Επισης και της τροχαιας δεν εχω πληρωσει! Αυτην μηπως ξερει που μπορω να την πληρωσω;

Αν τις πληρωσεις ενος 10 ημερων πληρωνεις το μισο ποσο. Σε 20 εργασημες μερες το ολοκληρο. Και αν δεν ασχοληθεις καθολου τοτε πηγαινει στην εφορια οπου υπερτεττρεπλασιαζεται και εκτος αυτου τα στοιχεια σου καταχωρουνται σαν φυγοποινος και εχεις προβλημα μετα...Φιλε αν δεν μπορεις να την σβησεις , καλυτερα να την πληρωνεις σε 10 μερες δλδ το μισο. Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.

Αν τις πληρωσεις ενος 10 ημερων πληρωνεις το μισο ποσο. Σε 20 εργασημες μερες το ολοκληρο. Και αν δεν ασχοληθεις καθολου τοτε πηγαινει στην εφορια οπου υπερτεττρεπλασιαζεται και εκτος αυτου τα στοιχεια σου καταχωρουνται σαν φυγοποινος και εχεις προβλημα μετα...Φιλε αν δεν μπορεις να την σβησεις , καλυτερα να την πληρωνεις σε 10 μερες δλδ το μισο. Ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.

Λαθος! Δεν πανε στην εφορια μετα τις 20 ημέρες! Πρώτα σου αποστέλουνε χαρτί στο σπίτι και ύστερα πάνε εφορία.

Και δεν είναι αυτό που ρώτησα. Η ερώτηση μου ειναι τι θα γινει με αυτη την κλήση που πέταξα και με αυτήν που δεν υπέγραψα; Που θα τις βρω; Και μετα απο 1 μηνα που πας να τις πληρώσεις στο ταχυδρομείο δεν γίνεται! Σε άλλο ταμιευτήριο πας αλλά που;

Αν δεν πληρώσεις την κλήση από την τροχαία, πάνω στην κλήση ο τροχονόμος γράφει πότε είναι η δικάσιμος για να παρουσιαστείς στο δικαστήριο. Μόλις περάσουν οι 10 εργάσιμες ημέρες οι κλήσεις πηγαίνουν στο δικαστήριο και μετά από κανένα δίμηνο περίπου σε καλούν για να δικαστείς και να πεις το λόγο που δεν πλήρωσες. Αν δε δεχτούν τα όσα λες μπαίνει το διπλάσιο της κλήσης. Αν δεν πας καθόλου, δικάζεσαι ερήμην και σου ρίχνουν και το διπλάσιο του προστίμου και επιπλέον γιατί δεν παρουσιάστηκες. Την είχα πατήσει πολύ παλιά και είχα ξεχάσει να πάω και από 12.000δρχ, πλήρωσα 40.000δρχ.....Αν δεν έχεις παρουσιαστεί στο δικαστήριο και έχεις καταδικαστεί ερήμην, το ποσό πηγαίνει στην εφορία και αρχίζει να μετράει ο τόκος. Όταν θα πας να πάρεις φορολογική ενημερότητα για να αγοράσεις ή να πουλήσεις, σου λένε πως πρώτα πρέπει να πληρώσεις τις οφειλές σου προς το δημόσιο και μετά σου τη δίνουν. Οπότε, πήγαινε να ζητήσεις φορολογική ενημερότητα και δες αν χρωστάς στην εφορία.

Μαλιστα, αλλα νομιζω πως τα δικαστηρια εχουν πλεον καταργηθει οπως και η προσωποκρατηση αρα δεν ανησυχουμε τοσο.

Τωρα αυτες οι 2 μια που εχασα και μια που δεν υπεγραψα θα ερθουνε με χαρτι;

Στην κλήση επάνω αν προσέξεις γράφει τη δικάσιμο. Μπορείς όμως να ρωτήσεις και στην τροχαία με ένα τηλεφώνημα. Σχετικά με την προσωποκράτηση ακόμα μάλλον παίζεται ;)

"Το μέτρο της προσωποκράτησης παραμένει πάντως προσωρινά σε ισχύ, μετά τις διαμετρικά αντίθετες αποφάσεις των δύο ανωτάτων δικαστηρίων. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει κρίνει ότι είναι συνταγματική η επιβολή της προσωποκράτησης, ενώ η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε αποφανθεί για το θεσμό ότι είναι αντισυνταγματικός."

http://www.capital.gr/news.asp?id=676183

Άκου φίλε, επειδή έχω παρόμοια ιστορία από τα εφηβικά μου χρόνια με κλήσεις για κράνος και διάφορες κλήσεις, πριν πάω φαντάρος:

Οι μπάτσοι θα σε ψάξουν αφού απολυθείς από το στράτευμα με απώτερο στόχο να πάρουν την μίζα τους, εφόσον εντέλει με φυλάκιση τιμωρείσαι στην πραγματικότητα, εξαγοράσιμη.

Για την ιστορία οι δικές μου κλήσεις ουδέποτε πήγαν στην εφορία.

Και ουδέποτε πληρώθηκαν.

Άκου φίλε, επειδή έχω παρόμοια ιστορία από τα εφηβικά μου χρόνια με κλήσεις για κράνος και διάφορες κλήσεις, πριν πάω φαντάρος:

Οι μπάτσοι θα σε ψάξουν αφού απολυθείς από το στράτευμα με απώτερο στόχο να πάρουν την μίζα τους, εφόσον εντέλει με φυλάκιση τιμωρείσαι στην πραγματικότητα, εξαγοράσιμη.

Για την ιστορία οι δικές μου κλήσεις ουδέποτε πήγαν στην εφορία.

Και ουδέποτε πληρώθηκαν.

Γιατι δεν πληρωθηκαν και δεν πηγαν στην εφορια; :rolleyes:

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη "" την μια την πεταξα και την αλλη δεν την υπεγραψα"" πιστευεις οτι το κρατος δεν εχει δικλειδες για να παρει τα λεφτα του? ειτε μεσω εφοριας ,ειτε μεσω δικαστηριου που θα παει 100 τοις 100 η δευτερη ,γιατι κληση που δεν υπογραφεται παει δικασιμο ( μην εχει γινει κιολας το δικαστηριο χωρις να μην εχεις παρει πρεφα τιποτα) θα τις πληρωσεις θες δε θες ,γιατι λοιπον βασανιζεσαι και δεν τις πληρωνες τοτε που θα ηταν τα μισα λεφτα?

Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη "" την μια την πεταξα και την αλλη δεν την υπεγραψα"" πιστευεις οτι το κρατος δεν εχει δικλειδες για να παρει τα λεφτα του? ειτε μεσω εφοριας ,ειτε μεσω δικαστηριου που θα παει 100 τοις 100 η δευτερη ,γιατι κληση που δεν υπογραφεται παει δικασιμο ( μην εχει γινει κιολας το δικαστηριο χωρις να μην εχεις παρει πρεφα τιποτα) θα τις πληρωσεις θες δε θες ,γιατι λοιπον βασανιζεσαι και δεν τις πληρωνες τοτε που θα ηταν τα μισα λεφτα?

Μην το ψάχνεις.....όλοι οι...."Ελληνάρες" είναι οι "έξυπνοι" της υπόθεσης και καταφέρνουν να ξεγελάσουν τους πάντες!Ειδικά όταν παρανομούν και είναι 10000000% δικό τους το φταίξιμο ακόμα κι εκεί λένε ένα "ωχ αδερφέ",το κράτος φταίει,δεν ξέρουν την δουλειά τους κ.α. και τους γράφουν όλους εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι!

Εγώ ίσα ίσα σε τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πολλαπλασιάζονται τα πρόστιμα μήπως και κάποιοι βάλουν μυαλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...