Nik0s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Καλησπερα Ηθελα να με ενημερωσετε ποσο θα μου κοστισει η επισκευη ενος λαπτοπ μιασ φιλης.Ειναι ASUS F5SL PRO50.Επεσε καφες στην οθονη και στο πληκτρολογιο.Σημερα το ανοιξε πρωτη φορα και αυτο που διεκρινα στην οθονη ειναι βεβαιως ο καφες αλλα και καποιοι εντονοι φωτισμοι αριστερα της οθονης σαν πιτσιλιες.Το πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα.Το μονο που δεν λειτουργει ειναι το touchpad και αργει λιγο κατα την εκκινηση και τον τερματισμο. Ευχαριστω
sintalkas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Κανά 250 και βάλε θα σου κοστίσει η επισκευή εκτός αν το πας σε μη επίσημο επισκευαστή.Οι πιτσιλιές που έχει η οθόνη εχούν δημιουργηθεί από τον καφέ που εισέβαλε μέσα στην οθόνη στο lcd panel,δυστυχώς δεν είναι εύκολο να το φτιάξεις ,κατά την γνώμη μου θα πρέπει να ανοίξεις την οθόνη ,πράγμα αρκετά δύσκολο. Οσό για το touch-pad μαλλόν βραχυκύκλωσε και μάλλον είναι κολλήμενο στην πλακέτα της μητρίκης ,αρά πάρε καλύτερα ένα ποντίκι να κάνεις την δουλεία σου. Α και το σερβίς της ASUS ειναί στην Ιταλία,τουλάχιστον ητάνε.
Nik0s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 250 ευρω τοσα πολλα? τι θα κοστισει τοσο πολυ? θα μου αλλαξουν για τοσα χρηματα? Asus service στην θεσσαλονικη και αθηνα δεν εχει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ---------- Παιδια αλλος κανεις εχει να προτεινει κατι?
kostelo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Και σε καταστημα τοπικο να το πας στη Θεσσαλονικη, λογικα δε θα αναλαβουν εκει την επισκευη του αλλα θα παει Ιταλια, οπου θα χρεωθεις τα μεταφορικα σιγουρα (εφοσον εγγυηση παπαλα λογω καφε) συν την επισκευη. Δοκιμασε το με μια εξωτερικη οθονη πρωτα και ενα ποντικι αν μπορεις να βεβαιωθεις οτι αυτα τα δυο εχουν μονο προβλημα και μετα πηγαινε το σε κανα μαγαζι ή εκει που αγοραστηκε καλυτερα.
carib Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Αν είσαι Θεσσαλονίκη και μπορείς να το φέρεις στο εργαστήριό μας στη Νεάπολη, και αφού ο υπολογιστής λειτουργεί ακόμη, τότε το συνολικό κόστος δύσκολα θα ξεπεράσει τα 50Ευρώ + ΦΠΑ.Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.