barrcode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τα λεει ολα ο τιτλος Υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να αγορασω κατι(ενα λαπτοπ) με δοσεις χωρις να χρησιμοποιησω την πιστωτικη της?Με καμια prepaid.Μπορω να βγαλω εγω καποια καρτα τιποτα τετοιο...ξερει κανεις?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μάλλον πρέπει να έχεις εκκαθαριστικό εφορίας
Tenshi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αν έχεις εκκαθαριστικό εφορίας (δικό σου ε;),λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ και κάτι άλλα ψιλοχαρτιά,τότε το κατάστημα φαντάζομαι οτι θα είναι κάτι παραπάνω απο πρόθυμο στο να σου βγάλει κάρτα και να σου εγκρίνει καταναλωτικό δάνειο απο την Τράπεζα που συνεργάζεται. Υπάρχουν βέβαια και κάτι φοιτητοδάνεια...
barrcode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν εχω εκκαθαριστικο εφοριας.Αλλη λυση δεν παιζει ε?
antonisid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν εχω εκκαθαριστικο εφοριας.Αλλη λυση δεν παιζει ε? Προπληρωμενη καρτα!
barrcode Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γινεται να βαζω στην προπληρωμενη καρτα καθε μηνα το ποσο και να το τραβανε?Εχω μια της τραπεζας Κυπρου.Κανει?
kage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 χλωμο να γινετε με προπληρωμενη γιατι δεν γινετε να πιστωσουν ...
nickarmy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γουέλκαμ τού δε ντάρκ σάϊντ... δεν ειμαι σιγουρος οτι το κατάλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.