gherudos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Έχω την Retail έκδοση των windows 7,(καλά έχω πάθει πλάκα!!!),όλα τρέχουν όπως θα έπρεπε,επειδή ήταν η Αγγλική έκδοση πέρασα το Greek Mui από την M$ και είναι όλα στα ελληνικά,όμως ότι υπότιτλο και να κατεβάσω όταν ανοίξω το αρχείο .srt με το notepad τα γράφει αλαμπουρνέζικα επομένως και ο player τα εμφανίζει αλαμπουρνέζικα,τι μου έχει ξεφύγει γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω άκρη και σε 1 ώρα που θα έρθει η αδερφή μου και θα συνειδητοποιήσει ότι το βράδυ δεν θα μπορεί να δεί το Roswell με ελληνικούς υπότιτλους θα μου κάνει fatality!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 πήγαινε πίνακας ελέγχου μετά Region and Language και βάλτα όλα ελληνικά εκεί που λέει αγγλικά
gherudos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ναι μου είχε ξεφύγει μια επιλογή,τώρα όταν ανοίγω τα .srt είναι στα ελληνικά αλλά πάλι αλαμπουρνέζικα τα παίζει,ψάχνω τις ρυθμίσεις του Windows 7 codec (aka Vistacodecs). edit: Το βρήκα όλα καλά,τελικά ήθελε επανεκκίνηση το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.